maandag 4 februari 2013

Help! Mijn hoofdhuid jeukt! Wat te doen?

Heb jij ook wel eens last van een gevoelige, jeukende of droge hoofdhuid? Uit onderzoek van Andrélon² blijkt  bijna driekwart van de Nederlandse vrouwen aangeeft wel eens last te hebben van een gevoelige, jeukende of droge hoofdhuid (69%), gebruikt meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen geen speciale shampoo (52%) hiervoor. Bijna een kwart van de vrouwen (23%) gelooft namelijk dat dit ten koste gaat van mooi haar. Tweederde van de vrouwen (68%) geeft echter aan wel behoefte te hebben aan een product dat zowel de hoofdhuid verzorgt als zorgt voor een mooie glanzende haardos.


Top vijf meest vervelende situaties om een jeukende, gevoelige of droge hoofdhuid te hebben volgens de Nederlandse vrouw:
1.            Belangrijke afspraak                                       16,9%
2.            Uitgaan (naar de film, uit eten, een date)          16,7%
3.            ’s Avonds in bed                                            15,8%
4.            Als ik mijn haar mooi gestyled heb                  15,3%


.

Kiezen niet meer nodig
Vanaf nu is het niet meer nodig om te moeten kiezen tussen een gezonde hoofdhuid of mooi haar. De producten uit de Andrélon Haar & Hoofdhuid bieden namelijk een dagelijkse verzorging voor een gezonde hoofdhuid én zichtbaar mooi haar.

De Andrélon Haar & Hoofdhuid Volume Maxx Shampoo is speciaal ontwikkeld voor fijn en futloos haar. Deze shampoo is verrijkt met de Root Lift Technology. Deze formule geeft je fijne, futloze haar meer body en volume vanaf de haarwortel. Je haar valt voller en voelt dikker aan.

De Andrélon Haar & Hoofdhuid Bright Shine Shampoo is ontwikkeld voor normaal en dof haar. Het biedt een dagelijkse verzorging voor een verzorgde hoofdhuid en zichtbaar gezond haar. Deze shampoo bevat Derma Care Technology met Zink. De actieve formule zorgt ervoor dat je het je hoofdhuid verzorgt en je haar een natuurlijke glans geeft.

De Andrélon Haar & Hoofdhuid Repair Shampoo is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Deze shampoo is verrijkt met Lysine. Deze formule voedt je haar intensief en helpt beschadigingen te voorkomen. Je droge haar wordt sterker, ziet er gezond uit en voelt heerlijk zacht aan.

De Andrélon Haar & Hoofdhuid Repair Mask biedt een wekelijkse verzorging en is  speciaal ontwikkeld voor de behandeling van droog en beschadigd haar.

De prijzen zijn €4,29 en €4,99 en zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.
Hier  heb ik al eens een review geschreven over deze fijne shampoos.

[2] Onderzoek uitgevoerd door Panelwizard in opdracht van Andrélon in mei 2012 onder 527 Nederlandse vrouwen in de leeftijd van 18 jaar en ouder.
Dit artikel is een AdvertorialVolg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.