dinsdag 12 februari 2013

Hema Persdag: Nieuw in de winkels!


Donderdag ben ik opnieuw in de plaats van Silja afgereisd naar Amsterdam, ditmaal voor de persdag van Hema. Vroeger, toen ik nog een verschrikkelijke puber was, vond ik de Hema echt verschrikkelijk en moest je het ook niet proberen om in kleding van de Hema op school te verschijnen. Maar tegenwoordig heeft de Hema een hip imago, en dat werd nog maar eens even weer bevestigd op de persdag.
Ik heb mijn ogen namelijk werkelijk uitgekeken naar alle leuke nieuwe spullen die binnenkort in de winkel liggen. Op enkele artikelen zullen we nog even moeten wachten, maar een aantal dingen kun je vandaag of morgen al kopen!

Doorkijkje naar een stukje Home, kinderkleding en daarachter vrouwenmode.


Kijk! Dit is superleuk: nagellak en oogschaduw die je op elkaar af kunt stemmen, in allerlei verschillende hippe felle kleurtjes. Eigenlijk kijk ik nooit echt naar mijn kleding en overige make-up voordat ik mijn nagels ga lakken. 's Zomers is het misschien wel heel tof: een mooie felle kleur oranje op je ogen, en je nagels van zowel je handen als je voeten in hetzelfde felle kleurtje. Ja, daar krijg ik wel zin in nu!


Krijg jij al zin om in het parkje bij jou om de hoek op een hondenpoepvrij veldje neer te strijken met een picnickmand met allerlei leuke accessoires van HEMA? 


Maar nu eerst even een kijkje bij de make-up. Hebben jullie trouwens al eens de vernieuwde HEMA make-up schappen gezien?


Nagellakjes !!


Ik vind de nieuwe schappen trouwens echt super mooi en strak. De producten worden super mooi gepresenteerd en dat vind ik echt vooruitgang in vergelijking met de oude schappen. Je hebt echt het gevoel dat je in een kleine make-up winkel staat binnen een andere winkel. Een goede beleving, toch?
Hier ben ik trouwens ook heel enthousiast over: super hippe keukenapparatuur voor de zachte HEMA-prijsjes. Dit is - vind ik - echt een goede tip voor de studenten, of voor iedereen die uit huis gaat. Ik heb nog geen mixer en aangezien ik die af en toe wel een beetje mis hoeft het niet lang meer te duren voor ik deze in huis heb. (Je kunt deze producten nu al kopen!) De waterkoker heeft trouwens - heel gaaf - een spiegeltje op de deksel. Leuk voor alle ijdeltuitjes, haha!Leuke thermosflessen! Ik ben al een tijdje op zoek naar zoiets zodat ik eigen thee mee kan nemen naar college, dus deze vielen mij meteen op!


Voor iedereen die nog een last-minute valentijnscadeau wil kopen: hop hop, naar HEMA!


En dit vind ik dus echt super leuk: een tijdschriftenrek! Ik heb er nu gewoon geen ruimte voor op mijn studentenkamer, maar ik denk dat zoiets echt leuk is voor iedere vrouw die maandelijks enkele boekjes verslindt. Ze hebben trouwens ook van dit soort rekken voor kaarten, waar je natuurlijk ook gewoon foto's in kunt zetten!


Nu voel ik me een beetje een omaatje, maar ik vind breien en haken zo ontzettend leuk! Allemaal gave kleurtjes wol, verschillende kleuren breipennen en haaknaalden, boekjes om te breien en te haken en een soort rondje om ik denk iets te "punniken" of "weven"? Zoiets. Ik heb daar niet zoveel verstand van, maar ik gok dat het groene mandje dat in de zwarte mand ligt op die manier gemaakt is.


HEMA heeft ook producten in de winkel waarvan een deel van de opbrengst naar Return to Sender gaat. Het sfeertje wat deze producten uitstralen vind ik echt heel leuk, een beetje indiaas ofzo. Vanaf maart liggen deze spulletjes in de winkels.


Armbandjes van Return to Sender


Superleuke notebooks!
En dit zijn dan de nieuwe schoolspullen, vanaf mei in de winkels. Zie je die oranje agenda 2013*2014? Die vond ik echt heel tof en ik denk dat ik die in mei ga kopen, wat een leuke!


Bij HEMA kun je ook je eigen totebag laten bedrukken!


Nog meer leuke schoolspullen, maar wel een beetje zoet!


Deze notebook is wat mij betreft echt fantastisch. Ik heb een heel klein handschrift en heb een hekel aan lijntjesschriften met een grote ruimte. Ik ga daar dus heel slordig door schrijven. Deze afstand tussen de lijntjes is echt perfect voor mijn handschrift! Deze zie ik dus ook wel zitten!


Alle producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkels, mits anders is aangegeven. Voor de prijzen moet je zelf even naar HEMA gaan, want om van al deze producten een prijs te geven wordt ook zo'n opsomming. Bovendien weet je vast wel een beetje wat voor prijsjes je bij HEMA kunt verwachten. 

Dus heb je iets leuks gezien, dan zou ik toch even een kijkje gaan nemen!

www.jenniferelbert.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.