donderdag 14 februari 2013

Koken met Noah met Allerhande Kids

Zie je de video niet, kijk dan *HIER*

Regelmatig maak ik gebruik van de Allerhande app. Hier vind je zo onwijs veel lekkere en makkelijke recepten. Noah wil altijd graag meehelpen met koken en dat wordt nu helemaal makkelijk en leuk. Want vanaf 4 februari is er nu de Allerhande voor (én door) kids. Hier kunnen minikoks lekkere kinderrecepten helemaal zelf maken. Hoe leuk is dat! Ik heb met Noah heerlijke pizza's gemaakt en Noah heeft echt alles zelf gedaan (zelfs de boodschappen)


Op de site van Allerhande Kids zijn alle recepten heel handig stap voor stap uitgelegd. Het is een van de éérste kookwebsites die speciaal voor kinderen is ontworpen. De recepten worden met behulp van veel beeld en animaties uitgelegd zoals jullie ook in het filmpje zien. En met de handige kookvideo’s wordt het voor kinderen helemaal een fluitje van een cent om iets lekkers te maken! Verder zijn er online veel leuke extra’s te vinden, zoals de garde beat waarmee je heel ritmisch je beslag klopt! Zelfs volwassenen vinden het  erg leuk! Noah vond de site ook erg leuk en snapte eigenlijk alles zonder te lezen. Dit gaan we zeker vaker doen.


Dit is een Advertorial

Q: Wat vinden jullie van het filmpje. Willen jullie vaker filmpjes zien met Noah die kookt?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.