vrijdag 22 februari 2013

Miss Sporty Hollywood forever Gloss

Vandaag laat ik jullie een leuke budget lipgloss zien van Miss Sporty. Deze lipgloss ,genaamd Hollywood forever lipgloss, is een lipgloss die in 12 verschillende kleuren verkrijgbaar is. Ik laat jullie vandaag 9 variërende kleuren zien die zowel voor overdag als 's avonds kunnen. Krijg jij al het Hollywood gevoel met deze lipgloss?

 De lipgloss van Miss Sporty was een groot succes en daarom hebben ze de lipgloss vernieuwd naar nog iets mooiers, groters en beters , aldus Miss Sporty. De verpakking is redelijk rond en vrouwelijk qua vorm en is groter dan de vorige hollywood gloss. De lipgloss heeft een 3D effect door de reflecterende parels die in de gloss zitten.

Ik vind de verpakking er leuk uitzien. Ze vallen goed op en je ziet de kleur mooi door de verpakking heen. Het zijn bijna zuurstoksnoepjes die je uit je toilettas pakt.
De foto boven is bij daglicht, de foto beneden is met flits gemaakt. De kleuren van links naar rechts: 
Gentlemen Prefer Me , Sweet Dance , Iron Pink , The Miss , Kiss Intension , Bloody Red , Kiss Fiction , Golden Statue en Moka Lip
Gentlemen Prefer Me , Sweet Dance
Gentlemen Prefer Me is een bijna doorzichtig glossje met veel shimmer er in. Sweet Dance is de opvallendste kleur van allemaal en is vrij gepigmenteerd. Hij heeft bijna geen shimmer er in zitten. Ik vind hem erg leuk.
Iron Pink , The Miss
Iron Pink is een redelijk licht roze kleur met een klein beetje shimmer er in.  The Miss is een bijna doorzichtige gloss met alleen maar glans. hij is een beetje tegen het perzik aan.
Kiss Intension , Bloody Red
Kiss Intension is bijna hetzelfde als the miss, hij is erg subtiel en bijna identiek van kleur. Hier zitten alleen meer shimmers in.  Bloody Red is ook een wat meer opvallende kleur. Het is een lichtrode kleur. Helaas lijkt hij een beetje streperig op mijn lippen. 
Kiss Fiction , Golden Statue 
Kiss Fiction is een mooi doorzichtig roze kleur. Hij heeft veel glans zonder shimmer. Golden Statue is een wat meer bruine kleur met shimmertjes er in. Dit is bij mij op de lippen bijna tegen nude aan.
Moka Lip en niks op de lippen
Moka Lip is ook een wat meer bruine kleur, maar hij is lichter dan de golden statue hierboven. Hij heeft ook erg veel shimmer er in zitten. Aan de rechterkant zie je mijn lippen helemaal kaal. Zo zie je dus wel echt verschil met een gloss er op. 
De glossjes zijn erg fijn in gebruik en voor iedereen zit er wel een kleur bij. Ze plakken helaas wel een beetje en daar houd ik niet zo van. Ze ruiken licht zoet , ik vind dit totaal niet storend. Helaas blijven de glossjes niet heel erg lang zitten en de glans is er redelijk snel af dan voelen je lippen alleen nog wat plakkerig aan. Ze zijn erg leuk, maar het is niet echt helemaal mijn ding. 

De glossjes zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt en kosten €2,99 per stuk. 

Q: Welke kleur zou jij aanschaffen, Vind jij Gloss die wat plakt ook hinderlijk?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.