zaterdag 23 februari 2013

Nails Inc. Black Taxi & Burlington Arcade

Vandaag laat ik twee lakjes van Nails Inc. zien. Het merk is nog niet heel bekend in Nederland, maar ik ken het alweer wat jaartjes. Het merk komt uit Engeland en daar leerde ik het kennen. Tegenwoordig heeft Sephora een leuk assortiment Nails Inc. lakken en vandaag laat ik de Black Taxi & Burlington Arcade zien. 

Laten we beginnen met Black Taxi. Dit is echt een gitzwarte lak die onwijs gepigmenteerd is. Hier draag ik namelijk maar 1 laagje. Ja echt!, ik stond echt versteld! Hij droogt hierdoor ook onwijs snel. Hij is daarom ook per direct mijn favoriete zwarte lak!
Na het zwarte lakje heb ik Burlington Arcade er over aangebracht. Dit lakje is volledig transparant met veel verschillende formaten glitters. Hij is best lastig aan te brengen en hier draag ik dan ook een dik laagje omdat ik met een dun laagje alle glitters direct weer weg trok. Hij is wel speciaal, dit komt dan ook echt door die verschillende glitters.
Ik vind de Nails Inc. lakken leuk en ben vooral fan van de zwarte kleur. Toch vind ik de prijs iets aan de hoge kant. Ik zou het zo weer betalen voor de Black Taxi, maar de Burlington Arcade zou ik dan laten staan.

Nails Inc. is exlusief verkrijgbaar bij Sephora en kosten rond de €16,-

Q: Zou jij €16 betalen voor een nagellak?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.