vrijdag 15 februari 2013

*New* Catrice BB cream , camouflage cream en quattro palette review

Toen ik het nieuwe assortiment van Catrice in de schappen zag liggen wilde ik in eerste instantie mijn mandje helemaal vol laden. Toch heb ik mij ingehouden en heb ik uiteindelijk maar drie dingen mee genomen. Een BB allround foundation , een comouflage cream  en een nieuw quattro palette. Kijk mee naar deze drie nieuwe producten die vanaf nu verkrijgbaar zijn.

Als eerst begin ik met de BB cream/foundation. Na alle bekende en onbekende merken komt ook Catrice met een BB cream. De bb cream is een multi benefit make-up. Hij is geschikt voor de normale tot droge huid en zit in een tube van 30ml en heeft een spf 30 er in zitten.
De bb cream zit in een langwerpige tube met een wat langer tuitje. Het is een 6 in 1 product en heeft de voordelen zoals: huid in balans brengen, corrigeren , beschermen , verlichten , bedekken en hydrateren.
 
De BB cream heeft een erg fijne substantie en is niet te dik en niet te dun. Hij verdeelt erg fijn en geeft geen rare vlekken. Voor de echte porselein lichte huidjes onder ons is deze kleur waarschijnlijk nog iets te donker. 

Ja , dit is de eerste BB cream die ik erg fijn vind. Ik gebruik hem als foundation en breng hem ook gewoon aan met mijn beautyblender. Top Catrice, ik ben blij!
De camouflage cream van Catrice is ook een totaal nieuw product. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Ik heb de lichtste kleur meegenomen , de 010.
In het potje vind ik hem er al mooi uitzien. Het is een zwart rond potje met een draaidekseltje. Hij voelt helaas enigsinds plastic achtig aan, maar storend is het niet.
Hier zie je de camouflage cream op mijn hand aangebrancht. Hij is nog best dik aangebracht, maar de kleur past erg goed bij mij. Hij camoufleert echt prima en hij blend ook erg mooi in de huid.

Ik gebruik zelf eigenlijk nooit camouflage cream, maar in combinatie met de BB cream vind ik hem erg fijn. De camouflage is in combinatie met een klein beetje poeder zelfs tegen waterproof aan. Hij is dan spatwaterproof. Dus een spetterbuitje redt hij wel en blijft hij goed zitten!
Als laatst heb ik een nieuwe variant Quattro palette meegenomen. Er zijn drie nieuwe varianten van dit palette en deze kleuren spraken mij het meest aan. Het palette heet Yellow Submagreen en heeft vier mooie oogschaduw kleuren.
In het palette zit een zon gele kleur , twee donker groene kleuren en een lichtgrijze kleur. Ik blijf de vormgeving en de samenhang van kleuren erg mooi vinden. 
Zoals je kunt zien hebben de kleuren allemaal een shimmer er in zitten en alleen de rechter kleur is het meest naar matte toe. De swatches zijn mooi qua pigmentatie, zeker voor het geld wat je voor het palette betaald.
 Hier heb ik alle vier de kleuren van het palette gebruikt. Ik moet zeggen dat ik de kleuren erg mooi bij elkaar vind passen en ik geel steeds vaker eens een keer gebruik.
Hier zie je mij met alle producten die hierboven genoemd zijn. Ik heb de camouflage cream , de BB cream en het oogschaduw palette gebruikt. Voor de rest heb ik een willekeurige mascara gebruikt en op mijn lippen  heb ik de Rimmel Apocalips.

De Camouflage Cream kost  €2,99
De BB cream kost €5,99
De Quattro palette kost €4,59
De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Gebruik jij camouflage / concealer ?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.