zaterdag 9 februari 2013

*new* Essence 3D oogschaduw , Stay matt lip cream en kunstwimpers

Essence is ook met nieuwe producten gekomen in het assortiment. Dit keer was ik wel erg enthousiast en nam ik een berg leuke spulletjes mee. Deze gaan jullie zeker nog zien in de shoplog die online gaat komen. Omdat ik niet kont wachten moest ik alvast deze drie leuke dingen laten zien die Essence totaal nieuw heeft. Een 3D oogschaduw , een matte lip cream en kunstwimpers. Kijk mee naar een eerste impressie en een review over deze producten.

Als eerste laat ik de 3D oogschaduws zien. Ik was hier wel erg benieuwd naar, en dan vooral naar de kwaliteit van de kleur. Ze hebben totaal 9 verschillende kleuren en deze spraken mij erg aan.

Ze zitten weer in een rond doosje en hebben een beetje een bolle deksel. Ik vind het erg leuk dat je direct de kleuren en het 3D effect goed kunt zien door de verpakking. Ze hebben iets speels en trekken snel je aandacht.
3D oogschaduw 02 Irresistible Purr-ple: Een mix van licht en donker violette paars. Het donkere gedeelte heeft het reliëf er in zitten , en de lichte kleur is plat. De kleuren passen in het doosje al mooi bij elkaar.  
3D oogschaduw 001 Irresistible green: Dit is een mix van licht en donker groen. Echt donker is het niet, maar de kleur is een beetje mosgroen. Hier heeft de lichte kleur juist het reliëf en is de donkere kleur helemaal plat. Ook deze kleuren vind ik erg mooi bij elkaar passen.
Stay matt lip cream 02 Smooth Berry: We kennen de stay with me long-lasting lipgloss van Essence al, en dit is een nieuwe variant er op. Een lip cream die erg veel pigment heeft en ook een klein beetje als een stain blijft zitten. De kleur die ik mee genomen heb is intens framboos roze van kleur.
Frame 4 fame Volume Lashes : Essence heeft drie verschillende nieuwe kunstwimpers. Ik heb de volume lash mee genomen. Deze hebben een mooi waaier effect naar buiten. Dit vind ik altijd erg mooi bij mensen die kunstwimpers dragen. Ze zitten in een mooi doosje die lekker opvallend is. Ze zien er in ieder geval al een stuk beter uit dan de oude wimpers van Essence.
 Er zit bij de kunstwimpers ook een kleine wimperlijm. De wimpers heb ik nog niet geprobeerd met de lijm, dus ik weet nog niet of de lijm goed of slecht is. Ik zal ze binnenkort in een look gebruiken.
De swatches van zowel de lipcream als de 3D oogschaduws. De lipcream ziet er al direct erg gepigmenteerd uit en ziet er erg romig uit. De oogschaduws hebben een mooie glans en hebben een prima pigment. Wel zijn ze een klein beetje kruimelig, dus pas op met fall out.
Ik vind de kleur van de lip cream erg mooi. Het is een mooie intens roze kleur die erg dekkend is. Hij trekt een klein beetje in de lip, maar is iets totaal anders dan een lipstain. Hij geeft best veel af en is vergelijkbaar met een lipstick die goed blijft zitten. Op de een of andere reden had ik wat moeite met het aanbrengen. De applicator in combinatie met de cream gleed niet helemaal lekker over de lip.
Ik heb met de groene 3D oogschaduw een snelle look gemaakt. De lichte kleur heb ik op mijn bewegend ooglid gefaan en de donkere kleur in mijn arcadeboog en onder de onderste wimperrand. De kleuren heb ik een klein beetje geblend en als laatst heb ik een willekeurige highlighter op mijn wenkbrauwbot aangebracht. 

Ik vind de producten erg leuk en de oogschaduws zijn een leuke aanvulling op het assortiment. De lipcream brengt wat moeilijk aan, maar is ook zeker mooi en fijn met het dragen. En als laatst de kunstwimpers, mijn eerste indruk is positief, maar deze heb ik nog niet echt kunnen testen. Dit ga ik zeker binnenkort doen als mijn oog minder geïrriteerd is. 

De 3D oogschaduw kost €2,89
De Lip cream kost €1,99 
De kunstwimpers kosten €2,59

Q: Wat vind jij van deze drie nieuwe producten van Essence? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.