donderdag 21 februari 2013

*new* Essence Colour&Go lakjes

Tijdens de assortimentswisseling waren er een groot aantal producten die ik direct wilde proberen en waar ik erg nieuwsgierig naar was. Maar door al die nieuwe producten was ik een beetje vergeten dat Essence ook met een aantal nieuwe lakjes is gekomen. In de winkel zag ik ze ineens liggen en heb ik er 5 meegenomen om aan jullie te laten zien. Kijk mee naar 4 colour&go lakjes en 1 nude glam lakje.

Alle swatches zijn gemaakt met twee laagjes nagellak:
Ik begin als eerst met de nude glam lak. Dit is de kleur 07 Ice, Ice Baby! Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit lakje echt een miskoop vind. Ik vind de kleur echt totaal niks en het is gewoon niet mijn ding. Helaas!
Wauw , serieus wauw. Dit is 148 Prom Berry een onwijs mooi diep paars lakje met kleine multi shimmers er in. Dit lakje is helemaal mooi als er zon of kunstlicht is, hij heeft dan zo'n mooi effect!
Dit is 149 Hello marchmellow! een licht lavendel paarse lak met een subtiel blauw shimmertje er in. Op de nagel valt deze een beetje wag, want hij viel mij eerst helemaal niet op, totdat ik hem in het flesje zag. Zeker een mooie kleur voor de lente.
Weer een wat aparter kleurtje. 150 upper green side is een kleur die je niet elke dag tegenkomt. Hij heeft een erg mooie cream finish, en net zoals bij de 149 zit er een klein subtiel shimmertje in die je nauwelijks ziet.
Als laatst deze topper, 151 we rock the green. Dit is echt een lakje om verliefd op te worden. Wat is hij onwijs mooi. Echt kunstgras groen met onwijs veel grote shimmers er in. I am in Love!
Sinds Essence de flesjes veranderd heeft ben ik helemaal fan van Essence Colour&Go nagellak. Ze zijn fijn qua substantie. Lakken erg makkelijk hebben een perfect breed en plat kwastje en drogen erg goed. Ik denk dat ik toch wel Essence als favo nagellak merk heb qua budget.

De Colour&Go nagellakken zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 
Ze bevatten 8ml. en kosten €1,69

Q: Welke kleur vind jij het meest geschikt voor de lente?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.