donderdag 28 februari 2013

NYC HD Quattro Oogschaduw palettes

Kleine palettes vind ik altijd handig voor onderweg. Ze zijn klein en gaan makkelijk in een toilettas. Daarnaast vind ik het helemaal fijn als ze ook niet te duur zijn, want de kans is natuurlijk groot dat het palette een keer stuk gaat in je tas. NYC heeft nu een nieuw quattro palette ontwikkeld met vier kleuren die mooi bij elkaar passen. Kijk mee naar vijf van deze palettes in verschillende kleuren. 

De kleur variaties zijn erg leuk en zo zijn er palettes die een rustige look maken, en palettes zie wat extremer zijn. Zo is er voor iedereen wat wils. In het palette zitten vier kleuren, een highlighter, een crease kleur, een contour kleur en een all over lid kleur. Verder heeft elk doosje een kleine applicator.
Fashion Bootcamp is een palette met groen en brons, een mooie combi.
Gothic Harlem is een palette die de kleuren grijs, zilver en  zwart combineren. Ook weer een erg mooi combo.
South Street Seaport is een wat zachter en lichter palette met roze en licht bruine tinten.
NY Tribute is ook een leuke combi tussen roze en paars. Zeker erg mooi voor een dag make-up naar school of werk.
How I met You is een mooi palette met blauw en zwart. Helaas is de blauwe kleur niet erg goed qua pigmentatie.
Hier zie je twee looks gemaakt met twee palettes. Boven zie je een look met de NY Tribute. Ik heb de paarse kleur echt dik aangezet, want de kleur is niet heel erg gepigmenteerd. Links zie je in daglicht, rechts met flits. De onderste look is gemaakt met het South Street Seaport, Het is een zachte en subtiele look. De oogschaduws zijn heel neutraal en geven net dat beetje extra dan helemaal niks. Links is weer in daglicht, rechts is met flits. 
Kijk, ik hou van intense en onwijs gepigmenteerde kleuren, dus deze palettes zijn voor mij een beetje aan de saaie kant en zal ik zelf niet zo heel snel pakken. Echter vind ik ze wel erg geschikt voor dames die van make-up houden, maar het erg subtiel willen houden en het niet te opvallend willen hebben. Dan is dit echt een palette voor jou. 

De palettes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kosten €3,99 per stuk 

Q: Welk palette zou jij zelf aanschaffen? Welke look vinden jullie mooier?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.