woensdag 13 februari 2013

Oriflame More by Demi Nagellak

Afgelopen week liet ik jullie al kennis maken met het mooie palette van Oriflame by Demi Moore. Maar het palette was niet alles wat Demi in samenwerking met Oriflame gemaakt heeft. Ook heeft ze er een zestal mooie nagellakken uitgebracht die elk bij het betoverende sprookje passen. Ik had zelf nog nooit nagellak van Oriflame gehad, dus was erg benieuwd. Kijk naar mijn mening en oordeel over deze lakken.

De 6 kleuren uit deze collectie zijn : Tea Rose, Daring Brown, Black Red, Forbidden Burgundy, Hollywood Red en Pink Drama (staan niet op volgorde hierboven)
Ik vind de flesjes er wel sjiek uitzien. Ze hebben ook weer wat goudkleurige elementen en ook de dop is goudkleurig. De flesjes nagellak bevatten 7ml. en zijn wat langwerpig en hoekig van vorm. Ik heb de kleuren Tea Rose en Forbidden Burgundy.
Forbidden Burgundy is een dieprode intense kleur die donker bordeaux van kleur is. De kleur heeft een goede pigmentatie en jou zou het met 1 laagje kunnen doen. Echter is dan wel de kans dat je nog een beetje oneffenheden ziet. Ik heb hier twee laagjes aangebracht en dan is hij eigenlijk perfect!
Tea Rose is een wat meer rustige en subtiele kleur met een erg mooi klein shimmertje er in. Het is echt een nude kleur en heeft een heel klein tikkeltje roze er in zitten. Soms neigt ie een heel klein beetje naar de bruine kant. Ik ben meer van de wat felle kleuren maar vind deze tea rose erg mooi. Moet je naar een belangrijke afspraak? Met deze nagellak heb je verzorgde en subtiele nagels. Hij dekt erg mooi in twee dunne laagjes zoals je hierboven ziet.

De nagellak lakt erg goed en fijn en heeft een wat standaard kwastje. Ze drogen normaal, maar met een fast dry topcoat kun je bijna direct van huis vertrekken. Eigenlijk is er niks op deze lakjes aan te merken en ben ik erg tevreden!
Ik vind de nagellak van Oriflame by Demi erg leuk. De kleurtjes zijn erg mooi, niet heel verrassend, maar dat hoeft en verwacht je ook niet van een merk als Oriflame. De lakken worden in een mooi doosje geleverd en hierdoor wordt het geheel helemaal mooi afgemaakt.

De nagellak is verkrijgbaar in de webshop van Oriflame en kost €12,-
Op dit moment heeft Oriflame een aanbieding en betaal je i.p.v. €12,- €7,95 voor een nagellak.

Q: Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.