woensdag 20 februari 2013

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Ik hou van lipgloss, maar pak toch vaker lipstick omdat deze meer intensiteit en meer kleur heeft. Rimmel combineert nu de twee en heeft een lipgloss gemaakt met onwijs mooie pigmenten er in. In Nederland zijn ze met 7 verschillende kleuren gekomen en voor ieder is er wat wils. Ik kan nu al verklappen dat ik onwijs fan ben van de Apocalips, maar welke kleur vind jij het beste passe bij mij?

De verpakking is erg mooi. Hij is mooi strak en rond en heeft een interessante dop. Hij is ge├»nspireerd op een meteoriet en heeft een aantal mooie strakke hoeken. De dop is zwart en dit loopt langzaam over naar doorzichtig. Hierdoor zie je de kleur goed en weet je direct welke kleur je te pakken hebt. 

Dan de swatches en looks: 
v.l.n.r.: 100 Phenomenon ,101 Celestal , 303 Apocaliptic , 400 Big Bang , 501 Stellar , 601 Light Year , 701 Stargazer
Hier zie je de swatches allemaal naast elkaar. Boven bij daglicht en onder met flits. Zoals je ziet veranderd de kleur niet door verschillend licht. Wel zie je dat sommige een kleine shimmer er in hebben zitten. 
100 Phenomenon is bij mij  echt nude nude, zelf ben ik er niet zo van, ook omdat het mij altijd heel erg saai maakt. ,101 Celestal vind ik een erg mooi en subtiel oud roze kleur. Deze is perfect voor overdag omdat hij niet te opvallend is, maar toch mooi kleur op de lippen geeft. 
303 Apocaliptic is een lekker opvallend roze kleurtje. Hij is erg mooi en is zeker geschikt voor veel personen. Ik vind hem erg mooi bij mij staan , 400 Big Bang is een opvallende rode kleur. Niet heel speciaal, maar gewoon mooi rood. 
501 Stellar is ook lekker opvallend en is meer koraal van kleur. Ik vind hem erg zomers en geeft het meest frisse effect op de lippen , 601 Light Year  is een bruine kleur. Hij spreekt mij niet heel erg aan en vind het weer wat saai staan 701 Stargazer een licht bruine gouden kleur. De enige kleur met shimmer er in. 
De pigmentatie van de kleuren is erg goed en door de speciale applicator kun je in 1 keer je lipgloss goed aanbrengen. Mijn favoriete kleuren zijn Celestal en Apocaliptic . Ik ben toch meer van de roze tinten , dit ligt ook aan mijn huidskleur. Zo passen bijvoorbeeld de bruine en nude tinten perfect bij mijn moeder en draagt zij die heel vaak. 

Ze blijven best lang zitten als je een dag onderweg bent. Je zult hem na een goede maaltijd zeker een beetje moeten bijwerken. Maar ik merk wel hoe langer de tijd tussen het aanbrengen en eten is, hoe beter hij blijft zitten. 
Ja eigenlijk ben ik wel fan. Ik ben niet van alle kleuren fan, maar de kleuren die ik leuk vind pak ik met grote regelmaat en doen zeker wat ze beloven.

De Rimmel Apocalips Lip Lacquer is vanaf deze maan verkrijgbaar. Ze kosten €10,99 en zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Welke kleur vind jij het beste bij mij passen?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.