zaterdag 16 februari 2013

Sans Soucis Look + winactie

Afgelopen week liet ik jullie kennis maken met een groot aantal producten van Sans Soucis. Vandaag laat ik jullie zien welke look ik met deze producten heb gemaakt en hoe jij dit ook kunt maken. En als klap op de vuurpijl heb ik ook nog een leuke winactie voor jullie.

Wil je meer info over de producten die ik gebruik in bij deze look, kijk dan even hier.
1. Begin met een schoon gezicht en breng een beetje brightening make-up base aan. Verdeel dit goed over de huid.
2. Zoals je ziet glimt het aardig en als je het te veel vind kun je het ook alleen op plekken doen die je wil highlighten en accentueren.
3. Ik gebruik de Perfect Lift foundation. Omdat deze voor mij veel te donker is mix ik hem een beetje met een andere lichte kleur.
4. Ik breng de foundation aan met de BeautyBlender. Dit is echt mijn favoriet met aanbrengen en ik kan echt niet meer zonder.
5. Zoals je ziet is de foundation nog een beetje aan de donkere kant en door de flits glimt de basis er onder onwijs veel.
6. Begin bij de ogen met oogschaduwbasis. Breng deze aan op het gehele ooglid.
7. Ik pak de twee oogschaduw kleuren en begin met de paarse tint.
8. Ik beng de paarse tint op mijn bewegend ooglid aan en langs de wimper rand aan de onderkant van mijn ogen. Onder de wenkbrauw op het wenkbrauwbot breng ik de lichtroze kleur aan. Beide kleuren blend je goed in elkaar over.
9. Breng de mascara aan. Zelf vind ik de mascara niet heel spectaculair. Hij is heel subtiel.
10. Daarna pak ik de blush uit het palette.
11. Ik breng hem aan op de appeltjes van mijn wangen. Ik die dit subtiel omdat ik van mezelf rode wangen heb.
12. Als allerlaatst breng ik de lipstick aan. Ik doe dit zonder lipliner omdat hij goed blijft zitten.
Dit is mijn uiteindelijke look geworden. Ik moet zeggen dat ik hem erg geslaagd vind. Ik moet wennen aan de zachtheid omdat ik toch meestal iets donkerder op mijn ogen en lippen heb. De producten zijn erg prettig in gebruik.
En weet je wat het leuke is? Ik mag twee producten weggeven die mijn favoriet zijn. Ik vind de oogschaduw en de blush erg fijn in gebruik dus mag ik twee keer een Beauty Etui weggeven. Welke kleuren er in zullen zitten blijft een beetje een verrassing. 

Deze keer houdt ik het lekker makkelijk voor jullie. Wil je kans maken op een beauty etui laat dan een reactie achter waar jij in verteld wat voor voorjaarslook jij graag zou willen zien. 
Volgen jullie mij al op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? Ik zou het erg leuk vinden. 
Meedoen kan tot en met 23 januari 2013 23:59 

Q: Wat vind jij van de look? Vind jij hem passen? En de lipstick kleur?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.