donderdag 14 februari 2013

Sans Soucis make-up

Sans Soucis is een merk waar ik nog niet veel van af wist. Ik kreeg de vraag of ik een aantal producten wilde testen van Sans Soucis. Ik was erg nieuwsgierig naar de producten en kreeg daarom een complete set thuis gestuurd voor een complete look. Kijk mee naar producten voor gezicht, ogen en mond en oordeel zelf of het wat voor jou is. 

Brightening make-up base: Laten we beginnen met het gezicht. Ik gebruik eigenlijk elke dag een primer (make-up basis) dus ik was wel erg nieuwsgierig naar dit product. Hij heeft een kleine shimmer er in zitten. Hierdoor krijgt je gezicht een mooie glow en geeft hij vaak een gezonde uitstraling. Vin je de glans te veel , dan kun je hem ook alleen op plekken aanbrengen die je wil highlighten. 
 Perfect Lift Foundation: Deze foundation is gemaakt voor de oudere huid, maar ik moet zeggen dat eigenlijk iedereen hem goed kan gebruiken. Hij heeft een SPF-10. Hij is wat dikker en voller van structuur en hierdoor vult hij een klein beetje de fijne kleintjes. Hij is geschikt voor de normale tot droge huid.
Smoothinh Eye Shadow Base: Ik heb al eens eerder een oogschaduw basis gehad van Sans Soucis en die beviel me erg goed. De oogschaduw basis zorgt er voor dat je oogschaduw mooier en intenser op de ogen zit. Ook zorgt hij er voor dat je oogschaduw langer blijft zitten. Ik gebruik het elke dag en kan niet zonder oogschaduwbasis! 
De primer , de foundation en de oogschaduw basis

Zoals je kunt zien is de primer licht van kleur en heeft hij een klein beetje glans er in zitten. Hij brengt erg lekker aan en voelt zacht op de huid. Ik vind hem echt top. De foundation is dun maar wel redelijk dekkend. De PR dame zei dat ze een foundation in een lichte kleur erbij zou doen i.v.m. mijn huidtype, maar helaas snap ik deze keuze niet. Dit is de 40 Tanned Beige en hij is echt wel 3 tinten te donker. De oogschaduw basis is een mooi product en heeft ook een beetje glans er in zitten. Zeker goed geschikt voor shimmer oogschaduw. 
Beauty Etui: In dit setje zitten twee kleuren oogschaduw en een blush. Het palette kun je zelf vullen met je favoriete kleuren. Ze kunnen door middel van magneetjes vervangen worden. De oogschaduws zijn licht en zacht van kleur, perfect voor een dag make-up. De blush is zacht en wat poederig.
All In One 3D Effect Mascara: Deze mascara is voorzien van een silicone borsteltje met korte stukjes. De mascara doet voor mij niet veel en is echt heel natuurlijk. Ik vind hem niet echt bij mij passen, maar iemand die net wat accent wil leggen op de wimpers is deze erg geschikt. 
Perfect Lips Every Day lipstick: Dan als laatste de lippen. Deze lipstick is zacht en romig en brengt erg makkelijk en fijn aan op de lippen. De kleur is 110 Soft Rose. 
De lipstick , de twee oogschaduws en de blush

De lipstick vind ik erg mooi van kleur en is ook nog echt iets wat ik niet had. De oogschaduw kleuren zijn zacht en subtiel van kleur en hebben een mooi pigmentatie. De kleuren oogschaduw passen ook mooi bij elkaar. De blush is echt wat oud roze bij het swatchen en heeft vrij veel pigment. 


Binnenkort komt er nog een artikel met een Look met deze producten en een Winactie! Houdt de site dus in de gaten. 

Make up basis €18,95 , Foundation €26,95 , Oogschaduw basis €11,50 , Beauty etui (oogschaduws+blush) €19,90 , Mascara €19,00 en Lipstick €15,00
De producten zijn verkrijgbaar in de webshop en via de verkooppunten. 

Q: Kende jij het merk? Wat vind jij van het merk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.