zaterdag 2 februari 2013

The Body Shop Absinthe

The Body Shop is dit nieuwe jaar met een nieuwe handverzorgings lijn gekomen genaamd Absinthe. Absinthe is een lijn die zorgt voor schone , frisse en verzorgde handen. Bestaande uit een purifying:  hand gel , hand cream , hand wash en hand butter. Een complete lijn waar jij je handen heerlijk mee kunt verwennen.

Absinthe Purifying Hand Wash (€7,00 – 250ml)
Hand verzorging begint natuurlijk met schone en gereinigde handen. Daarom kan de hand wash natuurlijk niet missen. Iedereen wast meerdere keren op een dag zijn of haar handen, dus een hand wash die ook de huid hydrateert en niet uitdroogt is dan wel erg fijn. Eigenlijk droogt elke handzeep je handen wel een beetje uit, maar deze doet het echt in mindere mate. Hij zit in een fijne pomp verpakking en is daarom ook erg hygiënisch in gebruik.
De hand wash is een beetje standaard van substantie en is niet echt dik of dun. In de handen kun je hem lekker op laten schuimen en er komt een frisse maar toch ook kruidige geur er van af.
Absinthe Purifying Hand Gel (€4,00 – 60ml)
Soms dan ben je niet altijd in de gelegenheid om je handen te wassen bij een kraan en dan zijn de hand gels van The Body Shop altijd een uitkomst. Ik vind ze altijd erg fijn en heb er ondertussen al wel een stuk of 5/6 in huis. Elke geur heeft wel wat, en zo is deze net als de hand wash heerlijk fris en kruidig.
De substantie van de hand gel is altijd heel lobbig, totdat het op de hand komt. Het smelt direct en wordt net een soort water. Hiermee kun je de handen goed desinfecteren en heb je 'schone handen'. Ik heb er altijd één in de tas, want ze zijn altijd wel handig! Pas wel op met wondjes, want er zit een percentage alcohol in die de wondjes op je hand laat prikken.
Absinthe Purifying Hand Cream (€6,50 – 30ml/€12,50 – 100ml)
Na het wassen voelen mijn handen altijd erg trekkerig aan en vind ik het heel fijn als ik een handcrème kan gebruiken. Deze past perfect in de lijn en laat je handen heerlijk zacht worden en geeft ook weer een fris gevoel. Ik vind de verpakking van de 30ml. altijd zo handig. Die zijn namelijk perfect voor in de tas samen met de hand gel.
De handcrème is wat dun van structuur, maar dat vind ik juist wel fijn. Hierdoor is hij direct makkelijk te verdelen en trekt hij snel in de huid. De geur is ook weer aangenaam lekker en het zelfde als de andere producten.
Absinthe Purifying Hand Butter (€13,00 – 100ml)
Als laatste hebben we de hand butter. Deze is wat dikker, vetter en rijker dan de handcrème. Hij is erg geschikt voor de erg droge plekken of handen. Er zitten onwijs veel verzorgende boters in en hierdoor is dit echt een topper voor deze winter.
Ondanks dat de boter best dik is trekt hij best snel in en geeft hij echt een voedend gevoel. De geur is ook weer lekker fris en echt een aanrader om te proberen. 
Toen ik voor over deze lijn hoorde dacht ik eerst: Blegh dat vieze sterke drank, dat kan vast niet goed of lekker zijn. Nou daar ben ik op terug gekomen. Ik vind de lijn verassend lekker en ook nog eens verzorgend. Het is natuurlijk ook niet gemaakt van het drankje, maar van de plant die wordt gebruikt om absint mee te maken. Ik ben echt enthousiast. Heerlijk voor de zomer straks met deze lekkere frisse geur.

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een The Body Shop bij jou in de buurt of via de webshop.

Q: Spreekt jou de lijn aan, of sla je hem over?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.