zaterdag 30 maart 2013

Barry M Textured Nail Effects

Tijdens mijn vakantie in Londen vond ik een onwijs leuke nagellak collectie van Barry M. De textured Nail Effect zijn nagellakken die een speciale finish hebben. Het lijkt op een soort zand laagje door de nagellak heen. Ik wilde het heel graag proberen en heb daarom twee uit Londen mee genomen. Kijk mee naar de swatches van de twee nagellakken.

Ik ben zelf niet zo bekkend met de nagellakken van Barry M. Ik heb één ander lakje van het merk en deze kocht ik twee jaar geleden in Londen. Ze zitten in leuke kleine vierkanten flesjes en hebben bij deze collectie een andere dop die aangeeft dat het om textuur nagellakken gaat. 

De collectie bestaat totaal uit vier kleuren en ik heb hier de Ridley Road en de Kingsland Road. Verder is er nog een pastel gele kleur en een wat felle blauwe kleur. 
Als eerst heb ik Kingsland Road . Dit is een zacht pastel roze kleur die mij doet denken aan zo'n lichte suikerspin. Dit komt ook mede door het effect. Het is echt een lekker voorjaarskleurtje!
Als tweede heb ik Ridley Road. Dit lakje is iets opvallender van kleur, maar is nog wel steeds pastel licht groen. Het is een beetje mintgroen met een blauwe zweem erdoorheen. Ook dit is een heerlijk lente kleurtje. 

Ik had verwacht dat het lakken erg lastig zou gaan, maar dit was totaal niet het geval. Ze brengen makkelijk aan en pas bij het droog proces zie je het effect verschijnen. Ik ben er nog niet helemaal uit of  het mijn ding is, maar ik vind ze wel erg grappig. 

De lakken worden ook in Nederland verkocht in een aantal webshops. Ik heb ze o.a. gezien bij Alice&Jo en daar kosten ze €5,34.

Q: wat vind jij van dit effect op je nagels?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.