zaterdag 23 maart 2013

Catrice - Absolute Nude Eyeshadow Palette + looks

Toen de nieuwe collectie van Catrice bekend gemaakt werd, was iedereen denk ik het meest benieuwd naar dit palette. Het Absolute Nude Eyeshadow Palette. Het palette wat iedereen doet denken aan een kleine variant op de Urban Decay Naked palettes. Ik was reuze benieuwd en kon niet wachten om dit palette te testen. Kijk mee naar de swatches , mijn mening en de looks. 

Het palette bestaat uit 6 kleuren die allemaal uit bruin tinten bestaan. Ze lopen mooi over van licht naar donker en hebben allemaal een subtiele shimmer er in zitten. Ook zit er een applicator bij die aan 1 kant een kwastje heeft en aan de andere kant een spons.

Het doosje is simpel en op de boven kant staat met witte letters de tekst van het palette. De deksel zelf is doorzichtig en hierdoor kun je goed de kleuren er doorheen zien.
Hier zie je de zes kleuren op een rij en zie je goed de subtiele shimmer er in zitten. Door alleen al de kleuren te zien was ik al erg enthousiast. Het zijn echt mijn kleuren die ik dagelijks zou gebruiken.

Laten we snel naar de swatches kijken.
 De kleuren bij gewoon daglicht.
De kleuren bij flits. 

Ik hoorde erg verschillende verhalen over dit palette. Ik denk dat dit ook ligt aan de verwachtingen die he hebt. Kijk de kwaliteit is natuurlijk niet zo als een Naked palette, maar ik moet zeggen dat ik de swatches ook erg goed vind. Ze voelen zacht aan, zijn wat kruimelig, maar zijn totaal niet storend. Ik vind vooral de eerste twee 'highlight' kleuren erg mooi en de middelste twee kleuren zijn ook erg mooi voor op het bewegend ooglid. De twee donkerste kleuren vind ik het minst van het palette, meer omdat de pigmentatie iets minder is dan de rest. 
Hier heb ik twee looks gemaakt met het palette. Links zie je een alledaagse look die iedereen kan dragen. Hij is niet heel donker, maar ook niet te licht. Rechts heb ik juist het smokey effect gemaakt met donkere oogschaduws te gebruiken met daarbij een lekkere dikke winged eyeliner. Hierdoor wordt het direct een stuk intenser en geeft het mij echt een party look idee.

Ik moet zeggen dat ik het palette erg leuk vindt. Zeker meiden die goedkoper een leuk alternatief willen van het naked palette. Het zijn mooie bruin tinten en je kunt er heel veel kanten mee op.

Het palette ligt in het standaard Catrice schap bij Trekpleister en Kruidvat en kost €4,99.

Q: Wat vinden jullie van het palette? Gaan jullie hem aanschaffen?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.