maandag 11 maart 2013

DailySilSil - Week 10

Afgelopen week had ik vooral een leuke, maar drukke week. Ik was weer een dag naar Amsterdam voor een aantal leuke afspraken. Was weer in de sportschool te vinden en heb nog veel meer gedaan. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag. 


Ik heb mijn baby rijstkoker gekocht. Nu heb ik een mama rijstkoker en een baby rijstkoker :D. Ik heb een grote, maar die neemt altijd veel in beslag en soms hoef ik alleen een beetje rijst voor mijzelf (als de mannen bijvoorbeeld patat of pannenkoeken eten) 
Afgelopen week is er een oud stel vermoord nog geen 2 kilometer bij mij vandaag. Best creapy als je er zo over denkt, maar het gebeurt overal in Nederland. Toen ik van de sportschool (+/- 500m van plaats delict) terug naar huis fietste hoorde ik elke keer de politiehelikopter over vliegen en merkte echt dat hij aan het zoeken was. Tijdens het stukje terug fietsen ben ik wel 6 of 7 politie wagens tegen gekomen. Uiteindelijk hebben ze de twee mensen wel gevonden.
Dinsdag had ik een lange dag naar Amsterdam. Ik had mijn mini laptop mee, dus kon lekker in de trein aan het werk. Ik ben NS nog steeds dankbaar voor de wifi in de trein.
Het was heerlijk weer en ik genoot van een heerlijke zonnetje zowel in als buiten de trein. 
Ik moet zeggen dat ik onwijs moest wennen aan het felle licht van de zon. Hierdoor merkte ik echt dat mijn ogen een stuk kleiner werden. 
Eerst ging ik naar het Kruidvat event waar we de nieuwe producten van aankomende maanden zien. Het thema was Feel at home en een impressie van dit event kun je hier zien. 
Badkamer momentjes bij Kruidvat. Alles was onwijs leuk en sfeervol ingericht. Altijd één van mijn leukste persdagen.
Kruidvat komt met een eigen lijn kwasten en een kwasten reiniger. Echt een top actie, want ik denk dat ze er echt succes mee gaan krijgen. De kwasten moet ik nog uitbundig testen, maar ik moet zeggen dat mijn eerste  indruk erg goed is!
Na kruidvat ging ik door naar de introductie van Xerjoff. Dit merk komt met een aantal niche en luxueuze parfums. Tijdens de presentatie liepen de serveersters rond met vogelkooien om hun hoofd.
De parfums zien er speciaal en anders uit. Ze doen mij denken aan een film Death Becomes Her (1992) waar ze met een speciaal elixer onsterfelijk worden. Dat elixer zat ook in een mooi en apart flesje.
Na het Xerjoff event gingen Desireé en ik sushi eten. Dit hadden we van te voren al afgesproken. Vera kwam er ook gezellig bij en we hebben met zijn drieën heerlijk gegeten. 
Kleine sneak peak in de goodiebag van Kruidvat.
Na een lange en gezellige dag was het weer tijd om terug te gaan naar huis. Ik kwam om 00.30 aan in Groningen en moest toen nog naar huis fietsen.
Ik ga meestal met de bus naar huis, maar wist niet zeker of ik de laatste bus naar huis zou redden. Eigenlijk vond ik het heerlijk zo laat even terug fietsen na een lange zit in de trein. Ik was ook wel erg blij met mijn fietstassen want mijn goodiebags hadden weer aardig wat gewicht.
 Ik moest van mezelf even flink bezig in de sportschool , want had echt te veel sushi gegeten de avond ervoor en de weegschaal was ook niet helemaal lief voor mij geweest.
Ok, de foto is echt ugly, maar ik kreeg vaak de vraag was ik zo draag naar de sportschool. Nou dit, alleen heb ik tijdens het sporten zelf geen vest aan en is het een wijd t-shirt. Als ik iets erg vind zijn het strakke shirtjes die elke hobbel en bobbel laten zien.
Ik ben echt onwijs benieuwd naar deze gellike lakken. Ik vind gellak echt onwijs mooi en als ik niet zo vaak nagellak zou moeten swatchen had ik het zeker vaker bij mezelf gedaan. ( ik kan namelijk gellak zetten )
Deze foto is gemaakt tijdens het Kruidvat event. Hier sta ik op de foto met Xelly Cabau van Kasbergen. Zij is visagist van de sterren en de zus van. We maakten een leuk praatje en ze was helemaal enthousiast over mijn look. Nou een mooier compliment kun je mij niet geven op dat moment. 
Bourjois bestaat dit jaar 150 jaar, daarom komen ze met een leuke collectie mini's. Ik vind ze onwijs schattig en erg leuk om ook bijvoorbeeld cadeau te geven.
Meneer de postbode kwam langs en stapel pakketjes. Werk aan de winkel. Ik kreeg veel vragen voor een Unboxing video, maar dit kan ik helaas niet doen omdat op sommige producten nog een embargo zit.
Deze mooie en luxe kaars kocht ik bij een lifestyle winkel in Groningen. Hij is niet heel sterk van geur, maar wel lekker subtiel.
Biodermal komt met Zonne Mousse en aftersun. Ik ben echt super enthousiast en nieuwsgierig en kan niet wachten om deze te testen. Nu maar hopen dat de zon snel weer tevoorschijn komt. 
Noah werd vrijdag avond ineens wakker en kwam even gezellig op de bank zitten. Wat een boefje is het ook. 
Ik zag deze oorbellen bij H&M en kon ze niet laten liggen. Ik ben normaal meer van de grote oorbellen en hangende dingen, dus dit is echt wat anders voor mij. Maar ik vond ze erg gaaf.
Zaterdag na stage wilde ik een kleine boodschap doen. Ik wist dat de AH in de stad ging verbouwen, maar wist niet dat het dit weekend zou zijn. Dus bijna alles was 35% korting. Nu had ik ook nog eens mazzel dat deze AH door veel studenten bezocht wordt, dus alle kant en klare dingen waren zowat uit verkocht en alle verse groente e.d. was er nog. Nou ik heb voor bijna een week boodschappen kunnen doen en was nog geen €35 kwijt.
Dit kalendertje staat al weer even op mijn bureau. Ik vind deze zo onwijs handig. Alle release datums van Coty staan hier in en ik gebruik hem regelmatig. Heel handig, en ik ben van mening dat meer merken dit zouden moeten doen. 
Zondag kwam Elja (vriendin van Roberts broertje) bij mij langs om te helpen met swatchen. Jongens wat een werk, maar we hebben een gedeelte van de lakken gehad. Ik had gehoopt dat het er meer zouden zijn, maar ik ben Elja onwijs dankbaar.  Eigenlijk hadden we nog meer handen nodig :S
Bijna een heel pak watjes en een kwart fles nagellakremover verder :D


Q: Wat is jou favoriete foto en hoe was jou week?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.