maandag 18 maart 2013

DailySilSil - week 11

Monday Blues? Nou met deze foto's van mijn afgelopen week wordt je helemaal vrolijk. Ik in ieder geval wel. Ik heb afgelopen week een aantal leuke dingen gedaan. Zowel voor de site als privé was ik afgelopen week druk. Ook heb ik nog een kleine vraag aan jullie. Ik plaats de Dailysilsil al ruim een jaar op de maandag, maar zie tegenwoordig op maandag zoveel persoonlijke artikelen dat ik het een beetje te veel vind worden. Willen jullie het op maandag houden of liever een andere dag?


Maandag begon direct druk. Eerst naar school en daarna direct door naar Amsterdam. Hier zie je het verschil wat ik in de trein gedaan heb. Links was mijn look op school, rechts de look voor tijdens het event. 

Toen ik de uitnodiging in mijn mail box kreeg was ik ook even verrast. Jumbo heeft een verzorgingslijn gekregen met producten voor in de badkamer. De stoeltjes die je trouwens ziet waren echt doodeng, want ze zijn van een soort zacht materiaal die op een soort driehoek waar je niet echt stabiel op kon zitten.
Dit is een klein gedeelte van het groot assortiment wat ze krijgen. clean en simpel. Hier kun je lezen hoe ik vorige week maandag bij het event was.
Na de presentatie kregen we nog een aantal lekkere kleine luxe hapjes. Alles zag er tip top uit!
 Heel handig die kleine Jumbo tasjes. Kan net even iets makkelijk kleins in.
Ik had nog spullen in huis voor Sushi die op moesten, maar aangezien ik naar Amsterdam ging vond ik het wel een goed idee het mee te nemen en te eten in de trein op de terug weg. Jammie!
Ik had geen mini laptop mee in de trein, maar wilde toch erg graag nog even werken. Dus hup typen op de Ipad wil prima. 
Leuke aanbieding bij de DA. Toen ik dit plaatste hoorde ik later dat deza actie ook bij Kruidvat is. Dus inslaan die mooie kleurtjes!
Hoe oneerlijk. Super veel zon en ik moest tot 16.00 naar school. Wel kon ik voor het eerst dit jaar mijn zonnebril weer dragen. Achteraf kwam ik er achter dat het Roberts bril was en dat ik zijne had gepakt. Ook kreeg ik onwijs veel berichten dat het overal slecht weer was... Nou in Groningen scheen de zon dinsdag de hele dag.
Onze school wordt groots verbouwd en daarom was onze kleedkamer ineens een soort kabelhuis geworden.
Yes ik had mazzel. Ik kwam tegen 16.30 thuis en de zon scheen nog volop en de lucht was nog strak blauw. Ik kon dus nog even snel wat foto's schieten.
Mijn mooie tas van Edc by Esprit was binnengekomen. Deze komt van www.sans-online.nl
Ik mocht van Bourjois 5x deze leuke tasjes weggeven en deed dit via Instagram. De winnaars zijn al bekend. Zij winnen dit exclusieve tasje die niet in de winkel komt te liggen.
Ik had een beetje een dubbel gevoel en er zat het een en ander dwars, dus Robert kwam thuis van werk en zei: Kom we gaan gezellig met zijn drieën een pizza eten. Nou dat had ik net even nodig. Ik heb mijn eigen pizza samengesteld. Heerlijk was hij!
Ik hou van Calzone (dubbelgeslagen) pizza's. 
Ik ben echt al maanden Candy Crush aan het spelen. Ik ben niet echt verslaafd verslaafd en soms doe ik het ineens dagen niet, maar ik vind het een heerlijk spel!
Ik zag deze poster op school en deze deed mij zo hard lachen. Dit omdat ik die avond met Femke Sushi zou gaan eten. Ik stuurde haar deze foto via Whatsapp, nou ze lag dubbel zei ze. 
 Manneke wilde even buiten spelen. Hier kan ik uren naar kijken. Heerlijk hoe kinderen zich vermaken met bijna niks.
Hier zie je Joël en ik. Joël is mijn ex collega van Sephora en hij werkt nu bij M.A.C. Hij stond model voor mij en hier zie je hem met een mannen make-up. Nou het zag er echt tip top uit.
Joël zijn vingers kriebelde natuurlijk weer en hij vroeg of hij mijn klasgenoot mocht opmaken. Dat was goed, als hij er wel uitleg bij zou geven aan mijn klasgenoten. Ik ben zelf best trots op deze foto. Alles is wazig, maar Joël is heel mooi scherp.
Ik mocht tijdens mijn visagie Joël opmaken met deze kwasten. Nou ik kan echt dromen van zo'n belt. Bij Sephora heb ik echt 1/5 van dit ofzo.
 De donderdag avond had ik een Sushi date met (nog een ex Sephora collega) Femke. Femke en ik houden allebei van dezelfde dingen en daarom zouden we echt dagenlang achter elkaar met elkaar kunnen kletsen.
Hier waren we heerlijk aan het genieten van de Sushi hapjes bij Sushimall . Ik heb hier al eens over geschreven.
Femke hoorde natuurlijk ook dat Sephora weg gaat ( ik zal hier later misschien wat meer over vertellen)  dus ze had op haar telefoon echt een heerlijke wishlist gemaakt met dingen die ze nog wil/moet hebben!
Femke aan het genieten van een toetje na de Sushi.
We waren zo gezellig aan het kletsen dat iedereen al weg was. Het personeel keek ons bijna de winkel uit, dus zijn we maar weg gegaan.
Noah wilde weer buiten spelen dus ik zag in blauwbekken in de kou. Ach alles voor je kind he!
Bij mij vliegen watjes er altijd door heen. Door school (praktijk) , nagellak swatches en gezicht reinigen. Dus heb ik weer even wat ingeslagen. 
Zaterdag was ik vrij en had ik eindelijk in tijden weer eens tijd om 's ochtends te tutten. Dus een mooie naturel smockey look met een licht roze lip. Ik kreeg al vaak de vraag voor een tutorial. Ik hoor graag of jullie dit willen zien.
Meestal zijn pakketjes van het PR bureaus altijd erg simpel in een bruine dozen, maar dit was net een cadeautje om te krijgen. Super leuk gedaan Rituals!
Vriendje zei dat ie wel een lunch voor ons zou maken. Haha, nou ik kreeg ragout in een pasteitje.
Het nieuws is jullie vast niet ontgaan, maar Sephora gaat weg uit Nederland. Ik heb mij er als werknemer nog niet veel over uitgelaten, maar ik zal nog een shoplog opnemen van deze geshopte dingen laten zien. Dan zal ik in de shoplog ook een beetje vertellen over het gaan en staan van Sephora e.d.
Het was totaal niet de planning, maar zaterdag nadat we de stad in waren geweest kwamen we er achter dat de nieuwe sushi zaak vlak achter de grote markt open was. Dus die moesten we natuurlijk proberen.. Nou het was onwijs lekker. Nog wel een beetje stuntelig en je merkt dat ze nog maar net open zijn. Maar dat vind ik niet zo erg.
Na het eten kreeg ik dit leuk cadeau van het sushi restaurant. Ik vind het echt super schattig en zo leuk! Binnenkort zal ik eens over het restaurant schrijven.
Ik kreeg van werk ineens deze mooie koffer visa delsey. Hier ben ik erg blij mee. Een mooie stevige koffer!
Zondag was ik het zat en begon ik samen met Robert in huis bezig te gaan. We hebben wat dingen in huis veranderd, en ik heb wat kasten opgeruimd.  Veel vroegen waar ik de kast vandaan had. Nou dit juweeltje heb ik op Marktplaats gevonden.
Heerlijke zondag middag bezigheid. Nagels verzorgen en lakken. Ik heb de Trind nail repair altijd als basis, daaroverheen had ik nu de Rimmel Salon Pro Kate lak in de nummer 237 soul session (vanaf april in de winkel) , Daaroverheen heb ik de Gosh 619 girls on film (vanaf half april in de winkel) en als laatst mijn favo Sally Hansen Insta-Dri top coat .... In real live was hij nog mooier!

Q: Hoe was jou week en wil jij een Tutorial van de look zien?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.