maandag 25 maart 2013

DailySilSil - week 12

Ik had echt een drukke week en aankomende weken worden ook onwijs druk, vooral op het gebied van school. Deze week was het vooral veel van alles doen en weinig voor de site.. Ik kon helaas geen foto's maken en was voornamelijk bezig met prijzencircus bij Sephora. Kijk mij naar mijn afgelopen week.


Maandag morgen 08.45 en nog niet zo lang wakker en we zitten alweer aan de Engels op school. Blegh, lekker begin van de week! Gelukkig ligt Engels mij en hoef ik niet echt een rare brain kronkel te maken op de maandag ochtend.
Maandag avond ging ik naar de sportschool en kwam ik er op de fiets achter dat ik de swatches was vergeten er af te halen. Ik had hier waterproof producten, dus die gingen er met geen mogelijkheid af.
Het was onwijs druk in de sportschool ( meestal maandag avond) maar het kracht hoekje was gelukkig wat rustiger.
Ik ben wel een beetje een sportschoenen freek. Dat had ik al toen ik de sportopleiding deed, maar nu begin ik het weer te krijgen. Ik wil elke keer nieuwe en mooie sportschoenen en gelukkig heb ik een aantal paar, dus kan ik lekker afwisselen. Hier droeg ik mijn über roze Sketchers.
Na de sportschool even een paar aardbeien vermoord. Heerlijk vind ik aardbeien, het zijn net snoepjes.
Afgelopen week heb ik een look opgenomen met deze producten. Het is een beetje mijn go to look die ik doe als ik niet veel tijd heb of niet te veel poespas wil. Binnenkort dus meer op de site.
Van The Body Shop kreeg ik een leuk perspakketje met twee nieuwe producten en de nieuwe cd van Leona Lewis. Zij is de nieuwe Brand activist van The Body Shop. En ik luister niet vaak cd's , maar deze is heerlijk voor tijdens het werk.
Woensdag was weer het begin van Prijzencircus en pakte ik lekker uit met kunst wimper. Ik ben echt verliefd en geobsedeerd door deze mooie wimpers. Ik bleef er maar naar kijken en kreeg er veel complimenten over. Ze komen uit Hong Kong.
Ook mijn nagels had ik weer even mooi versierd met mijn favo nagellakstickers van Sephora.
Mijn grote man komt soms met de mooiste kunstwerken thuis en wil ze altijd graag aan iedereen laten zien. Dus ook aan al mijn lieve volgers!
He bah... Donderdag begon echt vies in Groningen. Heel koud en veel sneeuw, en dat nog wel op de eerstre lente dag. Gelukkig scheen later de zon en was de zon ook zo weer weg.
Ik had mijn vriendinnen van school een snelle ooglook aangemeten tijdens visagie klas.
Hier een snelle foto van alle drie de looks. Helaas komen ze niet zo mooi uit op de foto, maar alle drie de dames waren erg tevreden. En ik ook natuurlijk.
Na school moest ik direct door naar werk en had ik een half uurtje om ergens te eten in de stad. Ik had eens gezien dat alle maaltijden van Hema na 17.00 van €5 naar €2,50 gingen. En dit was ook zo, zo at ik voor €2,50 snel wat nasi met saté.
Ik moest donderdag avond zelf werken , dus ging Jennifer voor mij naar Gosh en kreeg ze daar een leuke workshop. Hier lezen jullie morgen meer over.
Ik ben met sommige dingen zo'n pietje precies en ik vond het dan ook heerlijk om bij Sephora de bakken netjes te houden. Soms dan was ik een half uur of uur ergens anders mee bezig en kwam ik terug en zag ik ineens andere make-up dingen ergens tussen liggen en lagen sommige dingen weer overhoop... Ach het blijft Prijzencircus.
Vrijdag avond sliep Noah bij mijn schoonouders en hadden Robert en ik allebei late dienst. Dus na werk hebben we een hapje gegeten en zijn we naar het casino gegaan. Helaas niks gewonnen, wel een heerlijk avond gehad.
Zaterdagavond ging ik met mijn collega's van Sephora uit eten en maakte ik mij op met een aantal paarse producten waar jullie later ook meer over lezen.
Ik nam een heerlijke pizza calzone en kreeg hem niet een op en zat bommetje vol!
Ik zag ineens dat ik de 2000+ bloglovin volgers gepasseerd ben. Super leuk en ik ben jullie allemaal onwijs dankbaar! Ik heb het allemaal aan jullie te danken en wordt er zelfs een beetje emotioneel van als ik er aan denk.

Dat was weer mijn week, hoe was jou week?Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.