maandag 4 maart 2013

DailySilSil - week 9

Deze week stond in het teken van mijn stage. Ik had stage week, dus was 5 dagen te vinden in de kliniek van mijn stage begeleidster. Hierdoor ben ik afgelopen week onwijs weinig met de site bezig geweest. Afgelopen weekend zou ik alles gaan inhalen en toen gebeurde het. Mijn nek schoot vast en ik kon niks meer. Ik baal zo en hoop dat het snel over is. Het gebeurd natuurlijk net nu het voor mij een speciale periode is. Sillysilsil bestaat namelijk 3 jaar. Jullie konden dat gisteren al lezen, maar daar gaan jullie aankomende tijd zeker nog meer van merken!


Vorige week liet ik ze ook al zien, maar hier zo bij daglicht zag je het effect nog beter. De liquid sand effect nagels van Barry M. Helaas zijn mijn nagels zelf nog helemaal crap, die ben ik nu weer goed aan het verzorgen.
De fashion en beauty trends voorspelden het al. Dit wordt het jaar van de nagellak. Nou we zijn nog maar net begonnen met het jaar en in twee dagen tijd had ik dit in huis aan nieuwe collecties en kleuren nagellak. Oh en dan vergeet ik nog te vertellen dat ik nog meer boven op mijn werkkamer had liggen. Waar moet ik beginnen en hoe houden mijn nagels dit vol dacht ik. Heel lief boden Aranka en Marjolein al aan dat ze wel een keer langs wilden komen, maar ik woon best ver van ze vandaan. Toen kwam ineens mijn schoonzusje in spee met haar nagels die er wel erg goed uit zagen. Zij gaat mij binnenkort dus helpen met swatchen van nagellak.
Ook Noah wilde erg graag met de nagellakjes op de foto. De schat begon al direct lakjes aan te wijzen die hij wel mooi vond.
Mijn moeder kwam vorig weekend bij ons en had nieuwe laarzen binnen. Ze zei dat ik ze even moest passen, want dat deze perfect zouden zijn. Wij , twee dames met dikke kuiten die graag over-knee laarzen wilden, konden nooit de juiste laars vinden. Altijd de strak of niet hoog genoeg. Nou mams had ze gevonden hoor. Hoge zwart leren laarzen die tot over de knie gaan. Ik kon het niet laten en heb ze ook direct besteld. Er was nog maar 1 paar, want ze waren in de Sale van €265 nu voor maar €89,95. Ik heb ze al binnen. Het is het model wat je hierboven ziet alleen dan in het zwart.
In de ochtend onderweg naar stage. Op stage draag ik nooit te veel make-up omdat het toch een beetje een medisch iets is. Daarom een simpele look met gelaats make-up, mascara en Revlon balm stain.
What was I thinkin.... Ik dacht dat ik wel flatjes aan kon doen.. Ehhh... Nou nee, het was echt freezing cold en mijn tenen waren bevroren. Bij thuiskomst direct sokken met laarzen aan gedaan.
Woensdag middag was ik vrij van stage en ben ik samen met mijn moeder en Noah naar de Stoffenspectakel  in Groningen geweest. Zelf is het niet helemaal mijn ding, maar mijn moeder vroeg of ik mee wilde. Altijd gezellig, dus waarom niet.
Donderdag moest ik voor stage een pakketje afleveren. Echter was er voor mij een dame die letterlijk 30+ pakketjes had, dus ik kon echt onwijs lang wachten. ach tijdens het wachten heb ik maar stiekem een paaseitje gesnoept.
Gosh komt met een heel speciaal lakje. Ik vind hem erg mooi. Ik ben overigens ook dit jaar weer gevraagd of ik Gosh Ambasador wilde zijn. Natuurlijk wil ik dat, want ik heb altijd een leuke samenwerking met Gosh en vind het een erg leuk merk! Binnenkort zien jullie dus zeker meer over Gosh.
Eindelijk heb ik ze gevonden. Voor dat ik naar Londen ging zocht ik ze al, maar bij mijn Action waren ze er niet. Dus had ik in Londen de caviar nails van Primark gekocht. Terug in Nederland spot ik ze samen met mijn moeder bij een andere Action. Dus maar direct twee setjes mee genomen. Ik vond 2,50 pond in Engeland al weinig, maar €0,80 is natuurlijk helemaal niks.
Ik had voor Valentijnsdag geen bloemen gekregen. Dit omdat ik duidelijk had gezegd dat ik dit niet wilde, want twee dagen later zouden we naar Londen gaan. Dus nu kwam Robert ineens thuis met een lieve bos rozen. Super lief en mooi!
Bij Primark kocht ik deze schattige slofjes en tot nu toe draag ik ze echt elke dag. Hier kun je de shoplog nog eens bekijken.
Ook afgelopen week ben ik weer 3x naar de sportschool gefietst. Op vrijdag morgen was het even speed sporten. Noah naar school brengen, door naar sportschool, 45 min sporten , snel naar huis en klaarmaken voor stage (waar ik om 10.00 moest zijn). Druk , maar wel onwijs lekker als je het gedaan hebt.
Heerlijke Lush voorjaarsproducten op de foto zetten. Het ziet er zo vrolijk uit!
Noah en ik hadden wel weer zin om een Pizza te maken aangezien Robert een avond dienst had. Dus hebben we ons weer lekker uitgeleefd zoals we dat ook bij het Aller Hande Kids filmpje hebben gedaan
Zaterdag schoot ineens mijn nek vast en doet hij onwijs veel pijn. Eigenlijk zouden mijn schoonouders oppassen , zodat Ro en ik samen konden sporten. Helaas kon dat nu niet meer, dus zijn we met zijn allen naar de Macro gegaan.
Alle eieren die je vindt tijdens Pasen mag je houden toch?  Nou dan ga ik met Pasen naar de Macro en haal dit ding. Volgens mij is het ding niet te koop, maar wel über gaaf en lekker natuurlijk.
Robert en ik wilde al een lange tijd een ActiFry of airfry kopen maar twijfelden tussen die twee. Nu was deze in de aanbieding en mijn schoonouders hebben hem ook en zijn erg enthousiast er over. Ik ben echt super blij met dit ding, want zo kan ik op een gezondere manier een keer een patatje eten. Maar er kan echt onwijs veel in en dus niet alleen aardappel dingen, ook groentes , vlees en zelfs fruit.
Ik ben echt grote fan van deze thee en gisteren maakte ik mijn doosje leeg. Gelukkig heb ik er nog 3 op voorraad en kan ik nog even vooruit.
Dit briefje lag bij ons op de deur mat. Hoe heerlijk is dit... Hier in het noorden is echt altijd alles dicht op zondag (tenzij het een keer een koopzondag is in de binnenstad). Er is 1 Jumbo open elke zondag, maar daar wil je niet heen, want daar kun je over koppen lopen op zondag. Omdat wij een druk leven hebben is het voor ons altijd even plannen wanneer er boodschappen gedaan worden. En soms kwam het dan wel eens voor dat we op zaterdag einde middag ineens dachten : oh noooo, geen brood voor morgen. Dus dan vloog Ro of ik nog snel op de fiets om brood te halen. Dat hoeft nu dus niet meer, want elke zondag is de supercoop bij ons open.

Nou is supercoop niet echt mijn favo winkel, maar ik ben blij. Nu hoorde ik wel op facebook dat er ook een aantal AH's op zondag open gaan en dat de AH bij ons om de hoek er ook bij hoort. Nou je maakt mij hier heel blij mee! Lang leve de vrije zondag :D
Experimentje met mijn nagels. Het is wel grappig, maar niet echt mijn ding. Ik heb er ook nog een laagje gel over gedaan en onder een UV lamp gedaan, dus als het goed is zit het sowieso een week goed ( voor mij echt zeldzaam)
Lekkere healty snack tegen 15.00. Ik moet zeggen dat het steeds gemakkelijker gaat om niet meer iets 'ongezonds' te pakken maar iets wat vol voedingsstoffen zit, niet veel calorieën bevat en ook nog eens lekker is.
Omdat ik zo'n last van mijn nek heb, kon ik niet zo veel doen in huis en voelde ik me een beetje een sta in de weg. Robert kookte heerlijk en maakte het echt gezellig in huis. Helemaal top en lekker knus!
En dan kwam er gister ineens dat bericht op sillysilsil dat de site alweer 3 jaar bestaat. Hoe snel is dat gegaan. Vanmiddag komt de eerste winactie online en ik kan je zeggen. Het wordt allemaal één groot feest!

Q: Hoe was jou week, en wat is jou favo foto?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.