donderdag 21 maart 2013

Glossybox maart 2013

Ook deze maand heb ik weer de glossybox voor jullie. Hij is deze maand niet heel erg gevuld, maar de inhoud vind ik deze maand wel erg leuk. Kijk verder naar de inhoud van de glossybox van maart. Ook deze keer wil ik weer duidelijk en direct zeggen: als je nog niet de inhoud van de Glossybox van Maart wil zien, KIJK DAN NIET VERDER!

Zie je de video niet, kijk dan hier.

De Glossybox is verkrijgbaar voor €14,95 .Glossybox biedt de mogelijkheid om een 6, 9 of 12 maanden abonnement af te sluiten. Voor een 6 maanden abonnement betaal je €79,95 en bespaar je €9,75 . Voor een 12 maanden abonnement  betaal je €149,95 en bespaar je €29,45. 

Glossybox is een abonnement op een maandelijks verschijnende verrassingsbox met daarin vijf luxe beauty miniaturen. Samen met de bijbehorende website biedt Glossybox een aantrekkelijke propositie voor vrouwen die ge├»nteresseerd zijn in cosmetica en alles vat met beauty te maken heeft. Glossybox is opgericht vanuit de Rocket Internet group in Berlijn en is naast Nederland operationeel in twaalf andere landen waaronder Duitsland, Engeland en Frankrijk. Meer info vind je op glossybox.nl

Q: Wat vind jij van de inhoud van deze box? Wat had jij er in zitten?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.