woensdag 27 maart 2013

GOSH Special Edition nail lacquers voorjaar 2013

Gosh komt per seizoen met een aantal leuke en speciale lakken die maar tijdelijk verkrijgbaar zijn. Er komen totaal 6 kleuren voor de lente en ik heb er 4 om aan jullie te laten zien. Gosh heeft altijd leuke lakken en daarom was ik ook direct enthousiast en moest ik ze direct proberen en aan jullie laten zien.

De vier kleuren op een rij : 619 Girls on Film , 620 Tropicana , 622 Venus en 623 Greed.
620 Tropicana en 622 Venus zijn de eerste twee lakjes die ik jullie laat zien. Dit zijn twee lakjes met een cream finish die fris en vrolijk er uit zien.
622 Venus is een licht blauw lakje die niet heel standaard is. Hij heeft een beetje een groene of gele ondertoon. Ik ben er niet helemaal uit wat de kleur is, maar ik vind hem wel erg leuk!
620 Tropicana is lekker vrolijk en opvallend. De kleur is rood maar heeft echt een oranje ondertoon. Het is een cream finish lakje, maar hij heeft wel een heel klein mooi shimmertje er in zitten. 
619 Girls on Film en 623 Greed zijn de laatste twee en deze twee lakjes trekken mij heel erg aan. Ik heb echt een haat - liefde verhouding met glitter lakjes. Ik vind ze altijd onwijs mooi, maar zo'n ramp om van je nagels te halen.
623 Greed is echt een prachtig plaatje om te zien. Het is pure goud kleur. Hij heeft een transparante basis met kleine shimmer en daardoor zitten mooie grote gouden glitters. Hier zie je twee laagjes van de lak.
Hier heb ik 623 Greed over 622 Venus gedaan. Ook hier vind ik het effect weer erg leuk. Greed heeft hier maar één laagje.
Ik heb 619 Girls on Film over de 620 Tropicana gedaan. Het is ook weer een erg mooi lakje met grote en kleine roze glittertjes. Eigenlijk is hij in het echt nog wat mooier en heeft hij een heel klein beetej holografisch effect. Hier heb ik 1 laagje Girls on Film aangebracht.

Ik vind de lakjes van Gosh altijd fijn lakken. Ze zijn niet zo dik van substantie en geven vaak een mooie dekking. 

De lakken liggen vanaf week 15 (vanaf 8 april) bij Kruidvat in de winkel en gaan €6,99 per stuk kosten.

Q: Wat vind jij van de lente lakjes van Gosh? Welke is jou favoriet?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.