dinsdag 26 maart 2013

Gosh Spring / Summer Event

Afgelopen donderdag nam ik weer de trein richting Amsterdam voor een bezoekje aan een leuk merk: Gosh! Een aantal Gosh Ambassadors waren uitgenodigd voor de lancering van de Spring/Summer collectie, en bij dit groepje hoort Silja ook! Super leuk, want hierdoor kan zij jullie als één van de eerste voorzien van de nieuwtjes rondom dit leuke Deense merk. Wat ik gedaan heb? 


Aan de hand van een leuke workshop van de Deense visagiste Sidsel Marie Bog gingen we de nieuwste producten leren kennen. Zij demonstreerde alles op het model en wij mochten precies hetzelfde doen op de facecharts en op onszelf. Je ziet een aantal leuke oogschaduwpalettes, blushes, lipproducten, potloodjes en stiftjes..


Het model kreeg een mooie groene ooglook aangemeten.

De tip die we meekregen was dat je op je ogen met deze palletjes in driehoekjes moet werken. Iedereen heeft natuurlijk een andere vorm oogleden en zo vind ik het bij mezelf ook wel eens lastig om de schaduwen op een goede manier in te blenden. Als je in driehoekjes werkt kun je de grenzen beter opzoeken en uiteindelijk de hoekjes netjes vervagen. Breng met je vingers nog een highlighter aan onder je wenkbrauw en in je binnenste ooghoek. De nieuwe quattro's bevatten vier tinten (paars of groen) waarmee je eigenlijk een hele complete ooglook kunt maken.


En met de bruine lipmarker en lipgloss werd een naturelle lipkleur gemaakt.

Een gebruikstip voor de lipmarkers is, dat je niet je hele lippen in moet kleuren met de stift, maar een beetje "inkt" aan moet brengen en dit vervolgens met je vinger verdeeld. Dit geeft een veel natuurlijker effect!


Prachtig eindresultaat!
Hier zie je ook goed in de buitenste ooghoeken hoe er met de driehoekjes gewerkt moet worden.

Hierna gingen we zelf aan de slag, op onszelf, op de papiertjes, op onze handen en armen werd lustig geswatcht. Daarna mochten we nog op de foto, en hoewel ik niet wilde omdat ik niet zo heel fotogeniek ben als ik zelf de camera niet in handen heb, heb ik me toch over laten halen met complimentjes over mijn rode haren (sinds een week ben ik roodharig!). Ik ben natuurlijk wel heel erg benieuwd naar het resultaat, hihi!


Compleet in stijl mochten we nog van deze heerlijke cakepops smullen, even nakletsen en onze tas vullen met de producten die we tijdens het make-uppen hebben gebruikt. Natuurlijk verschijnen er reviews online van deze producten. Heb jij iets op de tafel zien liggen waar jij benieuwd naar bent? Laat het weten bij de comments!

Bedankt dames van Gosh voor de leuke, gezellige, leerzame avond. Ik vond het heel leuk om aanwezig te zijn!

Zou jij één van de voorgestelde producten willen gebruiken?


www.jenniferelbert.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.