woensdag 6 maart 2013

Illamasqua I'mperfection

Illamasqua is met een onwijs mooie en leuke collectie gekomen. De collectie I'mperfection is een collectie die weer lekker 'out of the box' is en geweldig leuke nieuwe producten hebben. Zo heb ik twee nagellakken uit deze collectie met een totaal nieuw effect die ik wel erg gaaf vind. Daarnaast zien jullie een nieuwe kleur lipstick die speciaal bij deze collectie hoort. 

De collectie heeft een onwijs leuke naam die je op verschillende manieren kunt interpreteren. I am Perfection en Imperfection. Want ja, bijna iedereen voelt zich imperfect terwijl iedereen zijn eigen perfecties heeft. 
In deze collectie zit maar één lipstick en dat is deze über felle roze genaamd Immodest. Hij knalt echt al uit de verpakking en doet mij een beetje denken aan een zuurstok.
Hier zie je de lipstick op de lippen. Links zie je de originele kleur. Zo als je kunt zien is hij onwijs droog en hierdoor oogt hij wat vlekkerig en ongelijk. Omdat hij zo droog en trekkerig is voelde hij niet echt fijn aan tijdens het aanbrengen. Daarom heb ik er bijna direct een doorzichtige lipgloss er overheen gedaan zodat het niet meer zo droog aanvoelde. Hierdoor vond ik hem persoonlijk er ook mooier uit zien. 

De nagellakken van deze collectie zijn echt super gaaf en hebben een totaal nieuw effect. Ze zijn geïnspireerd op de eieren van vogels, en ik moet zeggen dat ze dit erg goed gelukt is. 
Speckle vind ik echt een fantastisch mooi lakje. De lila paarse kleur vind ik in combinatie met de verschillende glitterstukjes onwijs mooi. Hij dekt erg mooi in twee dunne laagjes en het is zeker een aanrader voor iedereen.
Mottle vind ik ook onwijs leuk. Een mooie jade groene kleur met groene glitters er in. Ook hier heb ik weer twee laagjes op de nagel. 

Tijdens het dragen van de nagellak kreeg ik onwijs veel complimenten. Het zijn echt lakjes die opvallen en anders zijn dan anderen. Mijn favorieten voor de lente. Verder vind ik de lipstick een beetje te droog. Dit heeft Illamasqua erg vaak. Het voordeel is dat ze daardoor lang blijven zitten, het nadeel is dat ze lastig zijn tijdens het aanbrengen.

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Webshop van Illamasqua. De lipstick kost €19,14 ,de nagellakken kosten €17,34 per stuk.

Q: Wat vind jij van de Speckled nagellakken?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.