vrijdag 8 maart 2013

Kruidvat Event - Feel at Home

Afgelopen dinsdag had ik een leuke dag in Amsterdam en ging ik naar het Feel at Home event van Kruidvat. Kruidvat houdt elk half jaar een pers event waar ze alle nieuwe introducties hebben. Ik vind het altijd een heerlijk event en dit keer stond het in het teken van Feel at Home met heel veel nieuwtjes voor dit voorjaar en zomer. Kijk mee naar een impressie van deze gezellige en mooie dag vol leuke nieuwe producten.

Bij binnenkomst werden we welkom geheten en kregen we een lekker glas bubbels. En werd ons een tas gegeven die we konden vullen met producten tijdens het event.
Kruidvat komt met een aantal nieuwe lichaamsverzorgings producten. Zo krijgen ze vernieuwde bodylotions, Silk , Sensitive en S.O.S. . De Natures lijn bestaat al, maar ze krijgen nu ook een leuke giftset met heerlijke producten.
Er komen dit voorjaar een aantal leuke accessoires in de winkel. Leuke sieraden en mini haar producten zoals een mini styletang en föhnborstel.
Er komen heerlijke nieuwe Natures Zoutscrubs. Dit keer in de varianten Spa en Hammam. Deze scrubs bevatten verzorgende olieën en argan olie. Hierdoor krijg je ook een lekker zacht laagje op de huid en is een body lotion al bijna niet meer meer nodig.
Hoe handig en lekker is het om een douche gel met scrub er in. Handig voor als je wil wilt scrubben maar niet veel tijd hebben. Ook komt er een douche foam die mij erg doet denken aan de Rituals foam douche. Heerlijk voor onder de douche en met een lekkere geur.
Tijdens het vorige event mochten wij geuren ruiken die nog niet in de winkel lagen en de geur waar de meeste stemmen op kwamen zou in de winkel komen. Nu een half jaar later zijn er 2 heren en 2 dames geuren uit gekomen en ik kan zeggen dat ik ze erg lekker vind. Ze komen nu ook met handige tas verstuivers. Altijd handig voor onderweg.
Alles stond erg mooi uitgestald in het prachtige huis die ook als studio dient genaamd Falckstudio. 
De Pure en Nature lijn heeft een vernieuwde verpakking en een aantal vernieuwde en nieuwe producten. Kruidvat al een natuurlijk keurmerk, maar dat is nu veranderd naar Ecocert. Dit is een hooggewaardeerd keurmerk die de touwtjes stevig aantrekt qua eisen. (Later vertel ik hier wat meer over)
Kruidvat komt met leuke en handige mini nagellakremovers. Handig voor mee op reis of gewoon in de tas. 
Kruidvat komt met veel lekkere producten zoals piramide thee, muesli repen en maaltijdsshakes met nieuwe smaak en receptuur.
Ook dit jaar heeft Kruidvat weer een uitgebreid zonbeschermings gamma. Ik moet zeggen dat nu ik de foto's van de zonneproducten terug zie ik een aantal producten nog graag had willen testen, maar niet meegenomen heb.
Er waren heerlijke hapjes die tijdens het gehele event uitgedeeld werden. Het onderste hapje vond ik verrassend lekker. Het was een soort zalm met spinazie taartje. Lekker gezond en lekker
Er stonden bakken vol met leuke nieuwe make-upjes van o.a. Essence , Catrice en Gosh. Het ziet er toch alleen al leuk uit om zo te zien. Het is dat het onhandig is, want anders had ik het thuis ook gedaan.
De foto laat het een beetje aan de wensen over, maar ik moet hem plaatsen. Ik denk dat dit de twee nieuwe producten zijn waar de meesten van jullie het meest enthousiast over gaan zijn. Kruidvat komt met een aantal kwasten voor de ogen het het gezicht die ongeveer tussen de €3 en €8 gaan kosten. Mijn eerste indruk is echt wel goed over deze kwasten en ze zijn totaal niet hard. Ze zijn verkrijgbaar vanaf half april.
Xelly Cabau van Kasbergen was ook dit keer weer aanwezig en is de visagist (en zus van) bij Kruidvat. Een super lieve en leuke vrouw waar ik een gezellig praatje mee maakte. Ze gaf me ook nog een leuk compliment over mijn oogmake-up. Altijd leuk om te horen van een visagist van de sterren!

Ik wil Kruidvat bedanken voor de gastvrijheid en het goed georganiseerde event. 
Ik heb al een aantal goede en prettige indrukken gekregen van de producten en ga snel aan de slag. 

Q: Zijn er nog producten die jullie graag als eerste zien?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.