vrijdag 22 maart 2013

Lush Lente - Op je paasbest!

Gisteren begon officieel de lente en dat geeft ons altijd een fijn gevoel. De winter is dan achter ons en het weer kan bijna alleen maar beter worden. Iedereen krijgt zin in frisse geuren en kleuren, en ook Lush viert het dit jaar weer uitbundig. Ze hebben dan ook een heerlijke collectie met alleen maar vrolijke kleuren en geuren. Ook deze lente kun je weer heerlijk genieten in de badkamer met een aantal lekkere lente en paas producten.

Sectret Garden : De lente in een Bath Ballistic! Helemaal vol met heerlijke bloemengeuren. Roos absolute, zoete wilde sinaasappel en rozenhout geven je toegang tot deze geheime tuin. Heerlijk deze geur in de badkamer. Zeker door de geuren van roos en sinaasappel.  Ze kosten €5,95 per stuk.
The Carrot : Het favoriete maal van de paashaas, maar dan voor in je bad. Pak de wortel bij z’n uiteinde en zwaai hem door je badwater voor bergen schuim ook kun je hem onder de kraan houden. Leg hem daarna droog weg voor een volgende keer. De geur is heerlijk zoet en net een soort tropische cocktail. Je kunt hem dus meerdere keren gebruiken en hij is erg prettig in gebruik. Ze kosten €9,95 per stuk.
Fizzbanger : Deze hoort officieel niet bij de lente collectie, maar ik vind hem er wel bij passen. Ik heb hem in Londen gekocht omdat ik dacht dat hij er bij hoorde, maar dat mag de pret niet drukken. De geur van appeltjes en kaneel geeft een verfrissend en opwekkend effect. Het leuke is dat je bad verandert van kleur terwijl je erin zit, van geel naar blauw tot groen, en als je goed luistert hoor je je water knetteren! Dat komt weer door de knettersnoepjes die in de bruisbal verwerkt zijn. Hoe gaaf. Ik moet deze echt nog een keer hebben :D. Hij kost €5,55 per stuk.
The Brightside: Ik denk dat dit na Lemony Flutter mijn All time favorite Lush product is. Alles aan deze Bubble Bar is vrolijk! De oranje en roze kleuren en natuurlijk ook de frisse citrusgeur. Mark van Lush noemt dit parfum ‘triple orange’, en oh damn wat heeft hij gelijk.... Sluit je ogen en laat je in gedachten meenemen naar een sinaasappelboomgaard in Zuid Spanje. Maar als je je ogen open houdt kun je genieten van levendig oranje water en bergen schuimbubbels! Ik ga in april 1 dan naar Engeland en daar ga ik echt wel een aantal van deze inslaan. 
Easter egg hunt soap: Na mijn meest favoriete Lush product , nu mijn minst favoriete. In z’n volle glorie is deze zeep net een groene tuin waarin je eieren kunt zoeken! Lush zegt dat Easter Egg Hunt een frisse frambozengeur heeft, maar ik kan het er niet echt uit opmaken. Ik vind de geur zelf een beetje eigenaardig en niet mijn ding. Helaas, maar ik denk dat dit het eerste product is van Lush wat ik niet lekker vind.  Per 100g. kost het €7,50.
Naast de producten die jullie hierboven zagen komt Lush met nog meer leuke dingen voor de lente en Pasen. Zo zie je onwijs leuke bubble bars die je alleen al leuk in een vaas kunt zetten in je kamer.  
Zoals jullie weten ben ik altijd super enthousiast over Lush en ook dit keer ben ik weer helemaal blij. Ik ga zeker nog een paar dingen bij halen als ik in Engeland ben. De producten liggen al in de winkels en zijn al verkrijgbaar in de webshop van Lush.

Q: Zou jij Lush producten in je kamer in een vaas doen???

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.