woensdag 13 maart 2013

Nivea Stress Protect

Ik denk dat iedereen er wel eens last van heeft. Je hebt een sollicitatie, een belangrijke meeting of je hebt veel aan je hoofd. Iedereen heeft wel eens stress en als de meeste mensen stress hebben beginnen ze onbewust te zweten, en hoe vervelend is dat. Stress zweet ontstaat sneller dan normaal zweet,  heeft een sterkere geur en is moeilijk onder controle te houden. Dat willen we allemaal niet en daarom komt Nivea nu met de Anti-transpirant stress protect deo die ervoor zorgt dat jou oksels stress bestendig zijn.

Nivea heeft de deodorant zo ontwikkeld dat hij er voor zorgt dat het zweet met maar liefst 85% verminderd wordt. Ook laat hij de sterke lichaamsgeur aanzienlijk afnemen. Hij heeft een unieke antibacteriële formule die bestaat uit twee ingrediënten Stress Protect Activa en een Zink Complex . Dit wil zeggen dat hij de  bacterie uit het zweet haalt, de bacterie zorgt juist voor die onaangename geurtjes.
De deodorant geeft een milde verzorging aan de oksels en geeft een lekkere frisse geur af. Ik vind het persoonlijk altijd wel erg fijn als een deo niet te veel geur heeft. Het moet gewoon lekker fris ruiken, en niet heel zoet of parfum achtig ruiken. Good Job Nivea.
Nou moet ik zeggen dat ik naarmate ik ouder wordt en meer aan mijn hoofd heb ik minder stress heb. Klinkt misschien onlogisch, maar je wordt beter in plannen en organiseren. Dus echte stress momentjes heb ik volgens mij niet gehad tijdens het testen. Wel ben ik erg tevreden over deze deodorant. Hij blijft mij een fris gevoel geven en ik kan er de hele dag mee door. 

De Nivea Spress Protect is vanaf nu verkrijgbaar in een spray , stick en een roller , zowel voor mannen als vrouwen en kosten €3,99.

Q: hoe ga jij stress tegen?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.