vrijdag 15 maart 2013

Olaz Total Effects Dagcrème & Serum Duo

Als ik op vakantie ga wil ik niet te veel potjes, flesjes en tubetjes mee en het liefst heb ik een alles in 1 product. Helaas is dat niet mogelijk, maar Olaz maakt het al wel een stukje makkelijker door met een nieuw product op de markt te komen. Olaz komt met een Total Effects Dagcrème & Serum Duo. Een krachtige beauty creatie waarin de Total Effects dagcrème – in één product! - wordt gecombineerd met een intensief werkend serum. Dit ‘Duo’ bestrijdt zeven tekenen van ouder worden effectiever en in minder stappen. Dit doen ze in samenwerking met Renate Verbaan. Zij is ambassadrice van dit twee in 1 product. Ik heb het product een aantal weken getest en heb het onder andere mee genomen tijdens mijn trip naar Londen.

De combinatie van serum en vocht inbrengende crème verzorgt de huid met krachtige anti verouderingsingrediënten zoals niacinamide en n-acetyl glucosamine, waarmee zeven tekenen van veroudering op een effectieve manier worden tegengegaan. Daarnaast beschermt dit duo de huid met SPF 20 en anti-oxidanten zoals vitamine-E en groene thee-extracten. Ook zorgen pigmentbestanddelen op basis van mineralen ervoor dat oneffenheden in het gezicht minder zichtbaar worden. Total Effects Dagcrème & Serum Duo hydrateert de huid goed en mijn huid voelt natijd erg zacht. De toevoeging van Titaniumdioxide zorgt voor een optisch stralender huid en daarnaast zorgt Tapioca zetmeel ervoor dat de crème  zacht aanvoelt op de huid.
Je ziet in de flacon het serum en de dagcrème zitten. Zodra je het product met hetpompje er uit haalt vermengt zich dit en kun je geen onderscheid meer maken tussen serum en crème. Hij is wat dikker dan de meeste crèmes die ik ken of heb. Ik merk dat hierdoor hij iets langer nodig heeft om in de huid te trekken. Hierna voelt mijn gezicht prettig en zacht aan.
Nu heb ik zelf natuurlijk niet zo'n oude huid, maar ook zeker voor meiden van mijn leeftijd is deze crème geschikt.  Hij is erg voedend, dus heb je wat last van een vette soms verstopte huid, neem deze dan niet. Ik merk dat hij wel wat hydraterend werkt, maar dit is niet optimaal, logisch ook, want deze crème richt zich vooral op de verouderde huid die minder stevig en minder elastisch is.
De Total Effects Dagcrème & Serum Duo is een heerlijk product , zeker als je wat ouder bent, maar heeft bij mij niet het 'wow' effect. Ik hou meer van iets waterige en dunnere crèmes. Zelf zou ik deze substantie heerlijk vinden voor een nachtcrème! 

De Total Effects Dagcrème & Serum Duo is vanaf deze maand verkrijgbaar voor €19,99 bij een drogist bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van het principe van een twee in één product. 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.