dinsdag 19 maart 2013

Paula's Choice Earth Sourced Review

Nadat ik laatst een nieuwe foundation testte begon mijn huid weer enorm onrustig te worden en tot mijn grote spijt kreeg ik weer puistjes op mijn kaaklijn. Tijd voor een goede huidverzorging! Silja gaf me een cleanser en een toner van het merk Paula's Choice om te proberen. Deze producten zijn 98-99% gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor alle huidtypes.De flessen zien er lekker groen uit en dat is volgens mij precies wat het merk uit wil stralen met de Earth Sourced producten. De fles met cleanser is groter dan de toner en dat vond ik wel een beetje gek, omdat ik bij dit soort duo's vaak de toner als eerste heb opgemaakt. De toner is erg vloeibaar en toen ik dit setje meenam uit logeren heeft de dop gelekt in mijn tas. Hij sluit dus niet helemaal perfect en dat vind ik wel een minpunt. Ik wil mijn huidverzorgingsproducten graag meenemen (een oplossing zou inderdaad reisflesjes zijn). De substanties zijn nagenoeg geurloos en hier heb ik niet zo'n probleem mee.De cleanser belooft je huid goed, maar vriendelijk te reinigen en te verzachten en tegelijkertijd je make-up te verwijderen. Wat ik goed vind aan de tekst op de verpakking is dat het je vertelt dat niet alle natuurlijke ingrediënten ook eerlijk zijn verkregen. Dat wordt vaak vergeten wanneer je uitgaat van een plantaardig product; dit betekent namelijk niet meteen dat het ook een eerlijk product is. Eventjes een eye-opener!

Verder vind ik de cleanser eigenlijk heel fijn. Hij schuimt heel lichtjes, maar dit is niet zo erg. Hij werkt prima voor het verwijderen van make-up en ook oogmake-up is geen probleem, want hij prikt niet in mijn ogen. Na het afspoelen voelde mijn huid een beetje plakkerig, wat overigens wel echt vreemd aanvoelde. Op de ingrediëntenlijst zie ik niet echt alarmerende dingen staan, enkel een ingrediënt dat ook vaak voor babyshampoo's wordt gebruikt. Echt een vriendelijk product dus!Na het reinigen van de huid gebruik je een toner om je huid te hydrateren. Deze toner doet dit dus door middel van plantaardige ingrediënten. De antioxidanten versterken je huid voor een extra goede bescherming en het kalmeert de gevoelige huid. Ook deze toner is bedrukt met een vattende tekst.

Dat deze toner plantaardig is merk je toch wel aan de substantie die een klein beetje vettig is. Dit komt natuurlijk door de verscheidene oliën die erin zitten, maar dit is absoluut niet erg. Mijn gezicht ging er wel erg van glimmen, dus deze toner is voor mij alleen geschikt voor 's avonds omdat ik anders de hele dag blijf glimmen. Ik merk dat de toner enkele restjes make-up die de cleanser achterlaat ook meeneemt en daardoor een heerlijke, schone gehydrateerde huid achterblijft. Mijn tevredenheid over deze toner is groot!Mijn algemene indruk over deze lijn is dat het inderdaad een hele vriendelijke huidverzorging is. Hier ben ik eigenlijk wel heel tevreden over. Ik heb mijn huid in een week tijd een heel stuk rustiger zien worden en hierna is het heel stabiel gebleven. Ik ben echt heel er blij met deze vondst en ik hoop mijn huid nu zo stabiel te kunnen houden. Echt een vriendelijke aanrader voor een gevoelige huid!

Prijzen: Cleanser; €21,50 voor 200ml ~ Toner; €21,50 voor 150ml
De producten zijn verkrijgbaar via : paulaschoice.nl


Zou jij jouw huidige huidverzorging in willen ruilen voor deze twee producten?


www.jenniferelbert.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.