vrijdag 29 maart 2013

Random Shoplog : Essie , Trind , Sephora , Too Faced , H&M , Søstrene Grene en meer

Afgelopen week heb ik hier en daar wat dingen gekocht en heb ik wat geshopt. Omdat het bij elkaar toch wat leuke dingen zijn vond ik het wel een keer leuk om een random shoplog te doen. Ik heb leuke dingen geschopt voor de site, voor mezelf en voor in huis. Kijk mee naar mijn gekochte dingen van Sephora, Too Faced , Trind , Essie , H&M , Søstrene Grene, Miss Etam en Kruidvat.

Mijn moeder plaatste een bestelling bij Enchantra en vroeg of ik ook nog wat wilde. Ik was al een tijdje benieuwd naar de UV activated topcoat dus bestelde ik die met mijn moeder mee. Hij koste €8,95.
Bij Sephora kocht ik ook nog een aantal dingen. Zo kocht ik twee poeders (€7,50 p.s.) en een blush (€5) met de prijzencircus actie. Helaas was de blush al geswatched, maar het was de laatste dus ik moest hem wel hebben. Ik draag niet vaak blushes maar vind deze erg mooi. Ook heb ik de Too Faced Shadow Insurance in Candlelight ( rond de €19) mee genomen. Ik gebruik elke dag de originele en vond dit wel een mooie toevoeging.
De mannen hadden zin in paaseitjes en bij de Kruidvat zag ik staan dat je een zak van 1 kilo gratis kreeg bij inlevering van 250 kruidvat punten. Ik heb die punten nog nooit gebruikt, dus vond dit wel een mooie gelegenheid.
Na heel lang twijfelen was ik het er over uit en wilde ik een Essie base coat kopen. Ik had er zoveel goede dingen over gehoord dat ik het moest proberen. Uiteindelijk nam ik de Rock Solid mee, ook omdat er nu 30% korting was op alle make-up en dit viel er ook onder (van €13,21 nu voor €9,25). Ook viel mijn oog ineens op het Trind schap waar overal 50% op geplakt zat. Zoals jullie weten is Trind Nail Repair mijn holy grail van de nagelversterkers. De orginele variant was er niet meer, maar de matt en de pearl shine was er wel, dus die heb ik nu meegenomen voor  €7,10 per stuk.
Ik pas sinds kort bijna geen broek meer en dus moest ik een nieuwe hebben. Dit is een soort hele dikke legging, makkelijk voor in de laars. Hij koste €24,95.
Mijn vriendin en collega Laura droeg laatst een onwijs mooie zilverkleurige ketting en ik vroeg waar hij van was. Ze vertelde dat hij van de H&M was en dat ze hem net had. Nou ik ben twee dagen later heen gegaan en de zilveren was er al niet meer. De gouden wel, en die vond ik ook erg mooi. Dus heb ik die mee genomen voor een €9,95 
Ook ben ik weer eens naar Sostrene grene geweest. Deze super leuke winkel komt uit Denemarken en is daar vergelijkbaar met een Xenos. Helaas is er nog maar 1 in Nederland en zit deze in Groningen. Maar ik weet zeker dat als er meer komen het goed zal gaan lopen. 
Ik krijg bijna altijd bij een persevent een kladblok of schrijfboekje om notities in te maken, dus ik hoef eigenlijk nooit papier mee te nemen. Toch vond ik deze schriften zo leuk dat ik er twee mee genomen heb. Ze waren rond de €0,80 - €0,90 .
Deze super schattige waxinelichthouders moest ik gewoon meenemen. Ze zijn zo leuk, en ik wil ze waarschijnlijk gaan gebruiken voor het maken van product foto's. Ze kosten €3,48 per stuk.
Altijd handig een lijmstift. Volgens mij was hij iets van €0,60.
Ik kreeg laatst weer een beetje de knutsel kriebels, dus tijdens pasen heb ik wat vrije dagen en hoop ik wat DIY te kunnen maken. 
Omdat ik maar een kleine tas mee had vond ik het wel handig deze tas te kopen zodat ik hier mijn gekochte spulletjes in kon doen. De tas kostte ongeveer €0,80. Ze hebben ze echt in ongeveer 8 verschillende kleuren, dus voor elke outfit 1 :D.

Dit waren weer mijn aankoopjes van de afgelopen dagen. Zoals jullie kunnen zien heb ik veel leuke dingen gevonden en ben ik er weer onwijs blij mee.

Q: Waar ben jij het meest benieuwd naar?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.