zaterdag 16 maart 2013

Sally Hansen Salon Manicure 7 stappen in 1 - 10 nieuwe kleuren

Sally Hansen is in Nederland toch een relatief klein merk. Dit helemaal als je naar Amerika kijkt waar onwijs veel salons gebruik maken van Sally Hansen. Toch is het wel een merk wat veel fijne producten maakt, want zo zijn de 30sec. Base coat en de quick dry top coat mijn favorieten van Sally Hansen. Nu komen ze vanaf volgende maand weer met een tiental nieuwe kleuren die erg mooi zijn voor de lente. Kijk mee naar de nieuwe lakken met de 7-in1 formule met de nieuwe trend kleuren.

Tot op heden had Sally Hansen altijd de 5-in-1 formule. De vijf stappen van een professionele manicure gecombineerd in één product, is nu nog verder verbeterd en biedt nu twee extra voordelen: een gel shine en anti-chip. Nu heb je dus een Basecoat, groeistimulerend, versterkend, salon geïnspireerde kleuren, gel shine, topcoat en anti-chip; de ultieme 7-in-1 formule. Dit vind ik altijd er goed klinken, maar een base en top coat kan ik nooit laten. Ik doe dit ook voornamelijk voor het tegen gaan van verkleuring en het sneller laten drogen van de lak.
Alle swatches hebben twee lagen nagellak tenzij anders vermeld

Golden Rule , Greige , Purple Heart , Pink at Him , Berry Important   
Golden Rule 121 , heeft een kleurloze basis en heeft veel leuke kleine zilverkleurige glittertjes er in zitten. Zo alleen vind ik hem een beetje standaard.
 Maar over Greige heen vind ik hem wel erg gaaf.
Greige 372 , is een taupe grijs achtige kleur die ik erg geschikt vind voor dit tijdstip met dit koude weer. Hij heeft een cream finsh en dekt prima.
Purple Heart 406 , is echt een liefelijk lila paarse nagellak die een cream finish heeft. Net niet helemaal dekkend in twee dunne laagjes.
Pink at Him 500 , het kleurtje vind ik echt top, lekker lente roze en hij staat erg mooi op de nagels. Helaas dekt dit cream lakje niet heel er goed en waren er wel drie laagjes nodig.
Berry Important 543 , kijk dit is zo'n kleurtje die ik helemaal te gek vind. Hij is lekker knal , heeft een mooie cream finish en dekt eigenlijk al in 1 laagje, maar ik raad er zeker twee aan voor een nog mooier resultaat.


Firey Island , Jaded , Jungle Gem , Mermaids Tale , Pennies for Heaven 
Firey Island 545  , dit kleurtje is perfect voor koninginnedag, en ik denk dat ik dan ook al mijn kleur gevonden heb. Hij heeft een cream finish en dekt prima.
Jaded 672 , toch val ik nog steeds voor de Jade groene kleur. Het heeft altijd iets apart en zit een beetje tussen pastel en opvallend in. Hij heeft een cream finish en dek ik twee , soms drie laagjes.
Jungle Gem 674 , dit is ook weer een kleurtje waar ik voor val. Lekker dekkend in 1 of 2 laagjes en een mooie opvallende kleur.
Mermaids Tale 675 , dit is zo'n lakje wat geweldig mooi in het flesje is ,maar op de nagel vind ik hem tegen vallen.
Nu vind ik hem over een donkerblauw lakje wel weer leuk, maar het effect pakt niet helemaal uit zoals het zou moeten.
Pennies for Heaven 679 , als laatst hebben we dit bruin koper kleurige lakje met een metellic/shimmer finish. Het is een beetje een buitenbeentje in deze collectie, maar ik vind hem wel erg mooi en leuk.


Ik vind de collectie leuk en er zitten erg mooie kleuren tussen. Wel vind ik het jammer dat de kwaliteit en dekking zo verschilt per lakje. Maar ik kan mij dit zelfde ook bij de vorige lakken van Sally Hansen herinneren. Maar des al niet te min vind ik de kleuren leuk! Ook vind ik het kwastje van Sally Hansen altijd onwijs fijn. Het kwastje bevat 800 haren en is erg compact , plat en breed! Heerlijk om mee te lakken.

De nieuwe lakken zijn verkrijgbaar vanaf april bij Ici Paris XL , de drogist en Bol.com en gaan €11,99 per stuk.

Q: welke kleur spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.