woensdag 20 maart 2013

Sephora Shoplog + uitleg vertrek uit NL

Zoals vele van jullie al wel gehoord hebben, Sephora gaat Nederland verlaten. Sinds het nieuws vorige week naar buiten was gebracht heeft mijn twitter en facebook niet meer gestopt met geluid maken en werd ik helemaal overdonderd erdoor. Ik heb uiteindelijk alles afgesloten en een dag later weer alles aan gezet. Iedereen had vragen over Sephora, over mij, wat er met mij zou gebeuren enz enz. Ik denk dat ik met dit filmpje eindelijk wat vragen kan beantwoorden die jullie voor mij hadden en laat ik jullie wat goodies zien die ik gekocht heb bij Sephora.

Ik moet wel even aangeven dat er iets fout is gegaan tijdens het opslaan, want alles is in zwart-wit. Excuus hiervoor.
Zie je het filmpje niet, kijk dan hier.

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.