zondag 3 maart 2013

Sillysilsil 3 jaar

Goede morgen lady's en some guys. Vandaag is voor mij een hele speciale dag , want Sillysilsil bestaat 3 jaar. Ik roep het elke keer weer, maar al mijn avonturen die ik meemaak bij Sillysilsil heb ik allemaal aan jullie te danken. Drie jaar lang blog ik al met heel veel plezier en is het voor mij nog steeds een geschenk dat ik dit mijn 'baan' mag noemen. Ik wil jullie bedanken voor jullie hartverwarmende reacties en jullie bezoeken aan Sillysilsil. 


Vorig jaar vonden jullie de Silly's Win Party's erg leuk en heb ik veel leuke prijzen weg gegeven. Ook dit jaar heb ik weer een aantal leuke winacties voor jullie. Dit om te vieren dat jullie sillysilsil tot zo'n succes hebben gemaakt. 
Morgen begint de eerste, want vanmiddag krijgen jullie van mij nog de Pers Zondag. 

Op naar nog zo'n succesvol jaar. 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.