zaterdag 2 maart 2013

W.I.C. by Herôme Fancy Sweden

Herôme begint dit jaar fris en fruitig met de Fancy Sweden collectie. Een collectie met wat zachtere en hardere tinten die verschillende finishes hebben. De collectie is geïnspireerd op de fashion, lifestyle en  design van Sweden. Kijk mee naar de kleuren en de finshes van deze collectie.

Ik heb bij alle swatches twee laagjes lak gedaan.
Helsingborg  is een opvallend fel roze lak met hele kleine shimmer er in. Hij geeft daardoor een wat speciaal effect waar ik echt van houdt.
Örebro is een blauw grijze kleur die een erg mooie cream finish heeft. Echt ook weer een wat aparter kleurtjes die ik een mooie aanvulling vind.
Malmo is een pastel groene kleur met een cream finish. Lekker fris en geeft echt een lente gevoel.
Gothenburg is een onwijs donker grijs lakje met een blauwe ondertoon. Hij heeft een cream finish en oogt erg winters vind ik persoonlijk.
Uppsala is een beetje een buitenbeentje in de ze collectie met deze totaal andere finish. Hij lakt een beetje streperig. Persoonlijk vind ik het niet storen en vind ik het een erg mooi zalmroze kleur.
Stockholm schreeuwt naar mij IKEA! Dit is echt het Ikea blauw kleurtje met een cream finish. Ik weet niet waarom, maar hij oogt een beetje dof en niet zo glanzend als de anderen uit deze collectie.
Ik vind de collectie erg leuk en lekker fris voor de lente. De kleurtjes passen niet in zijn geheel bij elkaar, maar zo stuk voor stuk zijn ze toch wel erg mooi. 

De Fancy Sweden collectie is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen , parfumerieën en via herome.com
De lakken kosten €7,50 per stuk en twee voor €12,50


Q: Welke kleur vind jij het mooist?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.