donderdag 21 maart 2013

Winactie #16 : The Body Shop set

The Body shop is altijd een van mijn favoriete merken geweest. Ze hebben heerlijke producten en ik ben vooral fan van de body butters. Ruim een jaar geleden was ik bij de presentatie van de Chocomania lijn en sindsdien is het een product wat veel verkocht wordt bij The Body Shop. Ik mag namens het merk deze leuke set weggeven. Hij zit in een mooi harten blik en bestaat uit een Body butter , een douche gel , een body scrub en een lipbutter. Kijk mee hoe jij kans kan maken op deze set.

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 
Maak kans op een The body Shop set bij #sillysilsilcom  
http://goo.gl/RA8WQ  RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Wat is jou favo The Body Shop porduct?
6. Winactie loopt langer dan normaal, dus je kunt meedoen tot 4 april 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie.
Het opsturen van de prijzen gebeurt pas nadat ALLE winnaressen bekend zijn, dit kan dus even duren (houd hier rekening mee)
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.