woensdag 27 maart 2013

Winactie #22 : Urban Decay Naked Palette!

Toen het nieuws naar buiten kwam dat Sephora weg gaat uit Nederland sloeg mijn hoofd direct op hol met gedachten over welke producten ik echt nog MOEST hebben. Toen ik elke keer op de werkvloer stond en ik de Naked palettes als warme broodjes weg zag gaan kon ik het niet laten om hem mee te nemen. Ik heb hem en gebruik hem bijna elke dag, dus vond ik het wel een goed idee dat ik ook nog 1 van jullie hier blij mee ga maken. Want als Sephora uit Nederland is, dan is Urban Decay dat ook. Dus wil jij kans maken op dit palette kijk dan zeker verder.


Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 
Maak kans op een Urban Decay Naked palette twv €48  bij #sillysilsilcom  
http://goo.gl/VNPfB  RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Wat is jou favo UD product??
6. Winactie loopt langer dan normaal, dus je kunt meedoen tot 8 april 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie.
Het opsturen van de prijzen gebeurt pas nadat ALLE winnaressen bekend zijn, dit kan dus even duren (houd hier rekening mee)
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.