woensdag 6 maart 2013

Winactie #3 : Guhl haarverzorgings set

Ik vind mijn haar erg belangrijk en het is mij dan ook heel dierbaar. Ik vind het dan ook altijd prettig om te zien als andere mensen ook verzorgd haar hebben. Guhl heeft en nieuwe vochtherstellende lijn die ik op dit moment aan het testen ben. Omdat ik jullie ook al direct kennis wil laten maken met deze set mag ik namens Guhl een set van 4 vochtherstel producten weggeven. Wil jij je haar lekker verzorgen en kans maken op deze set. Kijk dan snel verder.


Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 
Win een Guhl haarverzorgings set bij #sillysilsilcom 
http://goo.gl/Mt5dh  RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Hoe belangrijk vind jij haar ? 
6. Winactie loopt langer dan normaal en loopt een maand, dus je kunt meedoen tot 4 april 23.59.

Het opsturen van de prijzen gebeurt pas nadat ALLE winnaressen bekend zijn, dit kan dus even duren (houd hier rekening mee)


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.