maandag 22 april 2013

4 feiten over het ontharen van oksels

Tijdens de lente en zomer komen de topjes en jurkjes weer uit de kast en wil je je oksels er weer gezond en verzorgd bij hebben. Maar zorg jij eigenlijk wel goed voor je oksels na het scheren? Ik wist bijvoorbeeld niet dat je huid van je oksel zo’n 14 dagen nodig heeft om zichtzelf te vernieuwen, dus als je vaker scheert heeft je huid nooit tijd om volledig te herstellen. Weet jij alle feiten over het ontharen van oksels?


Dove deodorant is niet alleen effectief tegen zweet en geurtjes, maar helpt ook om de okselhuid te verzorgen, en dat is zeker wel nodig tijdens de lente en zomer maanden. Naast een ¼ hydraterende crème van Dove bevat de deodorant ook vitamine E, dat bekend staat om zijn huidverzorgende eigenschappen. Dove deodorant hydrateert de okselhuid, met als resultaat zichtbaar zachtere en gladdere oksels, in slechts 7 dagen.

Bekijk hier de video en kom erachter of jij alle feiten al kent!

Daarnaast is er ook nog een leuk onderzoek, want jij kunt meedoen met het grote Yunomi Okselonderzoek en ontdek hoe jij het doet in vergelijking met vrouwen in Nederland en de rest van de wereld. Je maakt daarmee ook nog eens kans op een heerlijk Dove-pakket. Meteen meedoen, dus!

Advertorial.


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.