donderdag 25 april 2013

Action MAX Blush Budget Flopper of Topper

Action is één van mijn favoriete winkels. Je kunt er bijna van alles vinden tegen leuke kleine prijsjes. Ik koop er veel voor in huis. Altijd als ik bij de Action ben kijk ik ook even tussen de make-up en de verzorgings producten. Soms vind ik er erg leuke dingen tussen en zo viel een tijdje geleden mijn ook op een aantal blushes. Ik ben niet echt een 'blush' persoon, maar het product trok mij gewoon heel erg aan. Ik heb er drie meegenomen om aan jullie te laten zien. Is het een budget-flopper of bufget-topper.

De Blushes zitten in mat zwarte verpakkingen. De verpakking doet mij zo een heel klein beetje aan M.A.C. denken. Er zijn een aantal kleuren verkrijgbaar waarvan ik de nummers 31 Peach , 33 Brown en 35 Pink meegenomen heb.
Zodra je ze uit het doosje haalt vind ik ze er een beetje goedkoop en plastic achtig er uit zien. Het doosje is wel erg makkelijk want zodra je de blush omhoog klapt zit er een spiegeltje en een poeder spons bij ( ik zou het nooit gebruiken, maar toch)
De kleuren zien er in de verpakking erg goed uit. De kleuren zijn mooi als blush, maar ook als shape kleur voor net onder de jukbeenderen. Elke blush bevat 7gram, persoonlijk vind ik dat best veel.
Bij daglicht lijken de blushes wat mat te zijn en geven ze veel pigment af. Wel zijn ze wat poederig. 
Met de flits zie je heel subtiel een glans er in zitten. Ik vind het persoonlijk erg mooi. Wel moet je oppassen met aanbrengen. Ik zou het met een stippling-brush zodat je het licht en luchtig aan kunt brengen.
Zoals je bij mij ziet valt de kleur goed op. Is het totaal niet verkeerd, maar moet je gewoon opletten dat je niet te snel te veel aanbrengt. 

De blushes zijn verkrijgbaar bij de Action en kosten €0,99 per stuk. Ik vind het een budget-topper en kan de blush zeker voor die ene euro aanraden. 

Q: Wat vind jij van de Blush? Had jij het verwacht? Welke kleur vind je het mooist?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.