woensdag 24 april 2013

Bourjois Healty Mix Foundation + 3 Looks

Sinds januari heeft Bourjois een vernieuwde Healty Mix lijn. Tot deze lijn horen ook de vernieuwde foundations. De Healty Mix foundation is nog rijker aan fruit, heeft antioxidant vitamine E-derivaat en geeft een frisse en stralende look. Ik heb hem samen met twee vriendinnen getest en zo kun je erg goed zien wat hij niet alleen bij mij doet, maar ook bij iemand van 15 jaar en 30 jaar.

De Healty Mix foundation zit in een vernieuwde verpakking van glas die elegant en simpel is. Op de verpakking staat een afbeelding van fruit die de formule verduidelijkt. En om hem goed te laten opvallen heeft hij een opvallend rode dop.
De foundation geeft een mooie verhelderend effect en is erg vloeibaar. De foundation is verrijkt met fruit zoals, abrikoos voor de helderheid , meloen voor de hydratatie en appel voor de bescherming van jeugdigheid. De foundation is verkrijgbaar in 8 tinten. Hierboven zie je de drie lichtste kleuren 51 Vanille clair, 52 Vanille en 53 Beige clair.

Om een goede indruk te geven hebben Emmely en Marijke voor mij model gestaan om de foundation bij hun te laten zien.
Mijn vriendin Emmely is 30 jaar en heeft een lichte huidskleur, dus bij haar heb ik de 51 Vanille clair gebruikt. Links zie je Emmely met alleen dagcrème op. Rechts heeft ze allen de foundation op haar gezicht. Wel heb ik haar ogen en lippen ook opgemaakt. Zoals je ziet geeft het bij haar een hele mooie dekking zonder het gevoel te geven dat ze veel make-up op heeft. Hij haalt de roodheden mooi weg en ik vind het heel erg mooi bij haar staan.
Ikzelf heb de kleur 52 Vanille gebruikt. Ook bij mij geeft hij een mooie dekking en haalt hij de roodheden weg uit de huid. Je ziet dat de foundation een heel klein beetje glimt. Zelf hou ik meer van matte, maar ik vind het totaal niet storend.
Als laatst zie je hier Marijke, zij is het zusje van een vriendin van mij en is 15 jaar. Ik heb bij haar de 53 Beige clair gebruikt. Je kunt heel goed zien dat hij de wat rode vlekjes op het voorhoofd en neus camoufleert en het mooi egaal maakt. Hier rechts heb ik bij haar een leuke metalic look gemaakt met een neutrale lip ook hier vind ik de foundation weer erg mooi bij haar huid passen. 
Ik ben erg enthousiast over de foundation. Wij alle drie zijn erg enthousiast en vinden het een erg fijn product. Hij blijft lang goed zitten en smelt echt mooi samen met de huid.  Ik kan hem zeker aanraden bij dames van bijna alle leeftijden, want Marijke die 15 jaar is, ik met mijn bijna 25 jaar en Emmely die net 30 jaar is geworden. Dus of je nu net met make-up begint, of al een lange tijd bezig bent met make-up, hij past bij heel veel meiden. 

De foundation is verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt en kost  €14,99 per stuk. 


Q: Ik hoop dat jullie het leuk vonden om ook twee andere dames te zien bij een product review. Wat vinden jullie van het resultaat?

Ik wil de dames nog even bedanken dat zij voor mij op de foto wilde! 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.