dinsdag 9 april 2013

Catrice Candy Shock Blush, Highlighter, lipscrub en lipbalsem

Candy Shock is een collectie die ik niet echt heel interessant vond toen ik het persbericht zag, maar oh boy...Toen ik in de winkel stond en de collectie bij elkaar zag werd ik toch wel een beetje verliefd op de producten en nam ik op de oogschaduw na alle producten mee. Jullie konden al de swatches zien van de leuke nagellakjes en de sugar pearls, vandaag laat ik jullie de resterende producten zien. 

Laat ik beginnen met het product wat ik eigenlijk niet onder make-up vind vallen, de lip peeling. De lip peeling ( eigenlijk is het een lip scrub) is een doorzichtige zoete gloss met daardoorheen echte suikerkristallen. Door de combinatie van gloss en suiker scrubt hij alle losse velletjes weg en maakt hij de lippen lekker zacht. 

Ik vind het een erg fijn product. Zeker nu net voor de zomer, want dan wil je je lippen helemaal in op en top contitie hebben. JE ziet de kristallen niet echt op de lippen, maar je voelt ze wel. Ik vind hem echt super handig en hygi├źnischer dan de meeste lipscrubs die je in potjes hebt.  Prijs €2,99
Ik ben echt verliefd geworden op deze Vanilla love highlighter. Hij is heel subtiel en heeft mooie kleine shimmer er in zitten. Ik vind het motiefje ook erg aantrekkelijk en het doet mij altijd aan de planeten denken. Het geeft een hoog hebben gehalte. Prijs €4,99
Ook ben ik stiekem verliefd geworden op deze onwijs mooie ombre effect blush. Het is echt een plaatje om naar te kijken en eigenlijk zou je hem daarom al niet eens willen gebruiken. Hij heeft veel roze en veel shimmer, en als ik ergens van hou dan is het dat wel. Prijs €4,59
Nog een lipproduct die niet je standaard lipstick is. Deze lip balm stick is ook een verzorgend product voor op je lippen. Hij is verkrijgbaar in een perzik kleur en deze licht roze kleur. Ik heb nog niet eerder een product gehad wat uit twee verschillende substanties bestaat en samen 1 geheel vormt voor op de lippen. Het geeft een intensieve verzorging met een klein beetje kleur. Prijs €3,99 
v.l.n.r. Lip balm stick , highlighter , blush.
De lip balm stick is een leuke combi die wel lastig aan te brengen is op de lippen. Het geeft een erg mooie glans en is lichtroze van kleur. 

De highlighter is heel subtiel en beetje perzik kleurig. Ik vind het juist erg mooi dat hij zo subtiel is, want ik heb een aantal highlighters die onwijs veel shimmer of glitter afgeven, en dit is juist het tegenovergestelde. Hierdoor kun je hem erg goed dagelijks gebruiken. 

De blush is zacht roze met een beetje shimmer er in. Hij is niet heel erg gepigmenteerd, maar dit is zeker makkelijk op te bouwen. Misschien ook wel beter, want zo heb je niet direct een streep blush op je wangen. Ja ook deze vind ik erg mooi!

Hier heb ik alle producten gebruikt. Eerst heb ik mijn lippen gescrubt en daaroverheen de lip balm stick gedaan. Zoals je kunt zien geeft hij een mooie lichtroze kleur af. Op mijn wangen heb ik eerst de blush aangebracht met daaroverheen nog een klein beetje highlighter. Perfect voor een lente dag.  Op deze foto draag ik ook de stick-op eyeliners van Essence .

Ik ben erg entausiast over de producten! Catrice good job. 
De producten zijn vanaf nu  verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van deze collctie? Wat is jou facoriete product? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.