dinsdag 2 april 2013

Catrice Candy Shock Nagellak + Sugar Pearls

Ik vroeg afgelopen zaterdag in de avond nog snel aan jullie via een kort bericht welke producten en collectie jullie als eerst zouden willen zien. De meningen waren erg verdeeld, maar veel van jullie waren wel erg benieuwd naar de nagellakken en de sugar pears van Catrice. Dus daarom trap ik af met deze mooie lakjes. 


De vier mooie pastel  tinten met de volgende namen : C01 I Scream: Ice Cream! , C02 Play It Blue , C03 Bring Me Peach ,C04 Vanilla Love

Bij alle swatches hebben twee dunne laagjes lak aangebracht.
C01 I Scream: Ice Cream! Heerlijke naam met een heerlijk gekleurd lakje. Hij is heel erg licht lila van kleur en is echt een pastel tint. Ik vind hem erg mooi!
C02 Play It Blue: Een lichtblauwe kleur met een 'zoals Catrice zegt' poederachtig effect. Ik kan hem het beste omschrijven als satin finish. 

  • De Sugar Pearls komen in twee varianten en zijn eigenlijk mini kleine balletjes die je leuk als extra versiering kunt gebruiken. Ze heten C01 Cotton Candy  en C02 Sugar Shock.

Ik heb de laatste twee lakjes gecombineerd met de sugar pearls. 
C03 Bring Me Peach en C02 Sugar Shock. Bring me peach is een heerlijk pastel perzik oranje kleur die ook weer het poedereffect heeft. Hij is best wat aan de felle kant en had hem wat lichter verwacht.  De Sugar shok heb ik op mijn ringvinger gedaan en geeft een erg leuk effect. Ze zijn een beetje verschillend van kleur en hierdoor wordt het 3D effect alleen maar mooier. 

C04 Vanilla Love: Ik ben de laatste tijd wat meer naar de gele tinten aan het gaan, komt vast door de lente. Ik vind het lakje erg mooi. Hij heeft een lichte shimmer er in zitten en is erg mooi pastel. De C01 Cotton Candy zijn echt parel witte balletjes die door de lak een beetje geel ogen.  Je doet echt onwijs lang met de parels, want na 1x gebruiken zat er nog zo veel in het flesje!

Ik ben echt enthousiast over de lakjes. Ze zijn perfect voor deze tijd van het jaar. De Sugar pearls lopen een beetje achter, maar ach wat maakt dat uit!  

De lakken liggen vanaf deze week in de winkel en zijn tijdelijk verkrijgbaar. 
De lakken kosten €2,69 en  €2,99 . 

Wat vind jij van deze collectie? Welke is jou favoriet? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.