donderdag 11 april 2013

Coty Nieuwtjes: een half jaar vooruit!

Toen Silja nog lekker in Londen aan het genieten was van een welverdiende vakantie, ging ik naar Amsterdam voor een perspresentatie over de producten die Coty komend half jaar op de markt gaat brengen. Dit is dus een schrijntje van wat je de komende tijd kunt verwachten in de winkels en op de site! Verwacht vooral veel nagellak, leuke lipproducten, nieuwe BB-cream, producten voor je wimpers en enkele heerlijke geuren.


Met nadruk gepresenteerd werden deze nieuwe nagellakken van Rimmel. Ze brengen in mei een hele nieuwe lijn op de markt met Lycra. Dit zorgt voor en gelfinish, maar ook heb je geen basecoat of topcoat meer nodig! Ik heb stiekem al even mogen testen en het zit er nog nu nog fantastisch goed op!
Naast de hele nieuwe lijn hebben ze ook in samenwerking met Kate Moss een nieuwe serie nagellakken ontworpen die ook Lycra zullen bevatten.

Silja gaat deze nagellakken voor jullie swatchen, dus stay tuned!

Deze prachtige flesjes zijn van Sally Hansen en oh wat ben ik hier verliefd op! Het is een lijn van tien kleuren, met dezelfde Lycra formule als de Rimmellakjes van hierboven. Opnieuw heb je dus geen base- en topcoat nodig! De kwaliteit heb ik niet kunnen proberen, maar ik ga er vanuit dat deze prima is.

Ook deze lakjes zal Silja voor jullie swatchen! Ik ben heel benieuwd naar de blauwe, de mintgroene en de glitters!

Miss Sporty heeft ook een aantal nieuwe lakken. Ik zag de dag zelf geen verschil tussen de voorste lakjes, dat zie ik nu pas op de foto!
Heb je die gigantische bronzer al gespot? Ook wow! Iemand merkte terecht op dat je hierin lekker met je kwast tekeer kunt gaan! Ik ben heel benieuwd!

Miss Sporty komt met een leuke BB-Cream. De verpakking deed mij meteen aan Too Faced denken. Maar ziet er ontzettend schattig uit. Ik ben heel erg benieuwd naar de BB-cream, maar deze laat helaas nog wel een tijdje op zich wachten ...

Ook vernieuwde waterproof mascara en eyeliner van Miss Sporty. Hierop kun je je ook nog even een aantal maanden verheugen! ;) Ik heb de eyeliner geprobeerd op m'n hand en die was heel fijn en echt diepzwart!

NYC doet Rimmel een beetje na qua verpakking. Een mascara met een big borsteltje voor big lashes.

Op deze foto zie je bronzers van Rimmel, die zijn er al jaren, maar vanaf nu verreikt met Lycra. Ik beken nu dat ik eigenlijk nog nooit (zelf) bronzer heb gebruikt, dus ik ben echt heel erg benieuwd of het me zal staan!
Spot je ook nog even de nieuwe mascara van Rimmel?

Deze lipproducten waren op de foto boven deze al heel wazig te zien. Deze glossjes van Rimmel komen pas in de zomer. Ze zien er inderdaad wel heel zomers uit! Ik vind de roze die apart ligt echt super mooi: zie je een subtiele blauwe glimmer? Dat is het prachtige 3D effect!

Ook heb ik jullie nog geuren beloofd, maar die foto's zijn te donker geworden. Op de geuren moeten jullie ook nog wel even wachten, al kan ik wel verklappen dat er over een paar weken al eentje uitkomt van Guess. Zijn jullie al benieuwd?

Zo! En nu ben je weer helemaal up-to-date van wat leuk beautynieuws! 
Waar ben jij het meest benieuwd na?
www.jenniferelbert.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.