maandag 1 april 2013

Dailysilsil - Week 13

Fijne tweede paasdag allemaal. Deze maandag ochtend zit iedereen heerlijk aan het paasontbijt en hoop ik dat jullie kunnen genieten van mijn foto's van afgelopen week. Het was weer een druk maar lekker weekje met veel verschillende bezigheden. Kijk mee naar mijn afgelopen week van dag tot dag.

Maandag begonnen we weer op school en had ik voor lunch weer mijn soepie. Eigenlijk standaard, als ik op school moet lunchen heb ik meestal deze tomatensoep van Weightwatchers ( ik doe geen WW hoor ) en een stuk fruit.
Maandag avond aangekomen bij de sportschool. Wat een aparte maar mooie lucht. 
 Haha echt super grappig. Ik maakte deze foto per ongeluk op de fiets terug naar huis. Voor ik het wist was het klik. Ik moest er zo hard om lachen dat ik hem wel online moest plaatsen
Dinsdag was het heerlijke weer en vond ik het heerlijk om buiten te zijn. But sun, you shine so damn bright! Ik kon niet eens normaal kijken en kijk dan altijd erg boos :S
 Wohoooo ik was helemaal happy de pappy en heb een hele mooie mijlpaal gehaald. Ruim 1,5 jaar geleden kocht ik via internet bij Forever21 met mijn enthousiaste hoofd deze jas. Hij was mij toen te klein en ik leek wel een michelin mannetje. Omdat ik de jas zo mooi vond kon ik hem gewoon niet terugsturen en hing ik hem in de kast. Nooit meer aan die jas gedacht, totdat mijn winterjas echt in de was moest en ik ineens aan deze jas dacht. Ik dacht dat ik hem nog niet zou passen, maar Robert was overtuigd dat ik hem wel zou passen en inderdaad hij had gelijk! Ik vind hem nog steeds super! En ik ben natuurlijk onwijs trots op mezelf.
 Ik hoorde al tijden erg goede dingen over de base coats van Essie en ik wilde er nu wel echt 1 gaan proberen. Ik vroeg aan jullie op instagram en twitter welke jullie hadden en bijna iedereen zei rock solid, dus die heb ik meegenomen. Ik kocht hem trouwens met de 30% korting bij de Etos. Ik liet hem al in de shoplog zien.
Deze haar krijtjes kwam ik tegen bij de DA voor €4,95. Ik heb ze niet mee genomen omdat ik bang ben dat ik ze toch niet ga gebruiken. Via Ebay kun je ze voor €2 ongeveer bestellen , maar er zijn natuurlijk genoeg mensen die het niet via Ebay kunnen en mogen bestellen en dan is dit een leuke oplossing.
Ik had weer eens zin in wat lente op de nagels en ging aan de slag. Het effect is super, maar wat een geklieder.
Het eindresultaat. Ik kreeg al direct veel vragen of ik er een artikel van wilde maken, dus daar ga ik deze week mee aan de slag.
Ok, als ik ooit een grote geldprijs win, dan koop ik deze set! Hij kost 295 dollar. Eigenlijk is het spotgoedkoop want als je ze allemaal los koopt ben je 760 dollar kwijt. Maar ja, koop maar ineens zo'n doos :D Het zijn wel echt mijn favo oogpotloden en ik gebruik bijna alleen nog maar deze.
Woensdag avond ging ik met Laura uit eten bij mijn nieuwe favo sushi restaurant. Het is Okami in Groningen net achter de grote martk. Binnenkort vertel ik er meer over.
 Donderdag ochtend was het paasontbijt bij Noah op school. Ik kan voor school niet altijd een actieve moeder zijn, omdat ik met mijn eigen opleiding zit. Dus als er een keer wat nodig is voor school zoals eten vind ik het altijd wel erg leuk om mee te helpen. Zo was dit keer mijn taak stokbroodjes te bakken en te snijden.
Goede vrijdag ochtend, en wat doe je dan? Juist ja, naar de  sportschool!
Max Factor stuurt zijn perspakketjes altijd zo feestelijk! het zijn echt cadeautjes!
Auw Auw Auw.... Deze Carmen elegance ga ik testen, maar ik weet nu al dat het pijn gaat doen.
Heerlijke lente en zomer kleurtjes van Max Factor glossfinity nagellak.
Het is officieel. Vrijdag 5 april kom ik bij de VPRO op tv. Ik ben onderdeel van de thuistribune van het programma UploadTV. Het komt vrijdag van 21.20 tot 22.15 op tv, maar tzt zal ik het nog even laten weten.
Hema komt met een nagellakremover waar je je vinger in kunt stoppen. Ik ben onwijs benieuwd, want die van de Sephora en Bourjois zijn mijn favoriet maar die zijn ook direct best prijzig. Deze gaat €4,50 kosten. Ze komen ook met een kwastenreiniger en een leuk nieuw assortiment lakjes. 
Op onze vrije zaterdag ochtend gingen we weer naar de sportschool toe. Normaal ga ik alleen, maar nu ging ik voor het eerst samen met Robert.
Na de sportschool fietste ik door naar Kruidvat. Ik had mazzel en de lieve dame wilde voor mij de dozen van achteren weg pakken en ik had zo eerste keus... Nooit goed, want ik nam bijna alles mee.
Ik kon niet wachten om alles te proberen en ging direct die dag aan het swatchen. Binnenkort lezen jullie hier zeker meer over.
Spiderman was op paaseitjes jacht en was helemaal happy met zijn gevonden eitjes.
Ik wilde het eigenlijk niet, maar ja het is niet anders. Met school bezig tijdens het paasweekend. Voor visagie heb ik een aantal make-overs gemaakt en daar moest ik een uitgebreid verslag van maken. Ik ben nog niet helemaal klaar, maar na 4 uur werk heb ik nu 21 pagina's.
Even de decoratie op de schouw weer veranderd. Vind het erg mooi clean zo.
Jummie food. Veel groente en rucola met een klein beetje pasta. Lekker makkelijk eten wat snel klaar is. 

Q: Dat was weer mijn week, hoe was jou week?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.