maandag 8 april 2013

DailySilSil - Week 14

Elke maandag ochtend komt mijn DailySilSil online en sommige weken vliegen voor bij en andere gaan wat langzamer. Nou afgelopen week is voorbij gevlogen  en als ik de foto's van begin van de week zie heb ik het gevoel dat het al veel langer is geleden. Afgelopen week kwam ik op tv, had ik een voorjaarsschoonmaak , genoot ik van de zon en van het eten en ben ik met een nieuw fitness programma begonnen.

 Maandagochtend begon natuurlijk weer met een heerlijk paasontbijt. Kleine breekbroodjes met gerookte zalm en rucola.
Ineens kregen we een beetje de opruim en schoonmaak kriebels en zo heb ik weer eens grondig mijn make-up kast netjes en schoon gemaakt.
Mensen vroegen wat ik op de kast had staan. Een aantal frisse lente en zomer geuren, en mijn everyday make-up bakje met daarnaast een aantal lipsticks.
Na een aantal super drukke weken was ik mijn werk kamer een beetje vergeten en plaatste ik er alles gewoon in. OEPS... Ik schaam me er dood voor!
Tadaaaaa.....Wat een verschil.... Voelt toch wel weer erg fijn zo leeg en clean is. Het bureau is trouwens van Ikea en bestaat uit twee delen
Huiskamer ook weer clean en schoon. Ik vind schoonmaken echt verschrikkelijk en totaal niet mijn ding, maar het is toch wel weer een heerlijk gevoel als het gedaan is.
Mooie nieuwe lakjes van W.I.C. by Herôme Mystic Japan. Vanaf mei verkrijgbaar.
Heerlijk lente zomer kleurtje van Rimmel... Ook binnenkort in de winkel.
Wentelteefjes voor mijn grote kleine man gemaakt... En stiekem heb ik er ook 1 gehad. Ik heb er al eens een recept over online gezet.
Voor de eerste keer sinds we in dit huis wonen echt even in de tuin kunnen zitten. Het was heerlijk uit de wind en zelfs een beetje warm.
Jarige job werd 25 en aangezien hij al heel lang een vuurkorf wilde, heb ik die voor hem gehaald als extra cadeautje.
Ook madammeke genoot van het heerlijke weer. Ik had bij deze foto de toepasselijke tekst : Ja maar vrouwtje......Vandaag wil ik niet meer zwart zijn , maar wit!
Ik had deze lijn van Kneipp al eens in Duitsland gezien en wilde hem toen al vaker meenemen, toch deed ik het elke keer niet omdat ik wel wat anders zag. Nu zijn ze ook naar Nederland gekomen en vond Noah het helemaal geweldig! Hij kan aan het testen gaan :D
Wat een super schattig mini formaat van deze lekkere geur. Super handig voor in de tas.
Donderdag avond kwam Femke gezellig op de thee en hebben we zoals gewoonlijk weer uren gekletst. Wij kunnen echt dagen door gaan met kletsen en soms vertellen we ook verschillende verhalen door elkaar, maar we begrijpen alles... Heerlijk vind ik dat.
Vrijdag ochtend was het weer zo ver. Ik had voor de laatste keer een Shiatsu model mee. 
Na shiatsu moest ik onwijs snel naar huis om Noah te halen van school en door te gaan naar mijn ouders. We gingen met de trein en Muis moest natuurlijk ook mee, want Noah bleef heerlijk een nachtje slapen bij mijn ouders.
Ik ben iets nieuws aan het proberen naast mijn sporschool work out. Het heeft 30 day shred. Het is heel simpel, iets ouderwets, maar wel onwijs effectief. je hebt levels van 10 dagen , dus na tien dagen ga je naar level 2 en na weer 10 dagen naar level 3. Mijn hele lichaam doet pijn en overal spierpijn, maar ik zet door.
Heb mezelf verwend met een heerlijke pasta met courgette , surimi , tomaat , geitenkaas en parmezaan
Mijn setup voor de live uitzending van UploadTV. Helaas vind de uitzending onwijs tegen en was het niet helemaal zoals we verwacht hadden
Dit was de look die ik maakte tijdens de uitzending. Ik vond hem wel erg geslaagd en had wat extra van alles gedaan, want op camera valt alles weg.
Op zaterdag had ik een simpele look die vooral matte tinten bevat. 
Wel had ik er lekker fel roze lippen bij. Dit is de Knal roze Make Up For Ever lipstick . Ik heb hier al eens over geschreven. Daaroverheen heb ik een doorzichtige lipgloss gedaan van de zomer Rimmel collectie van afgelopen jaar.
Het is niet moeilijk, maar gewoon erg veel werk. Al dat samenvatten e.d. voor school. Drukke toets en examen weken heb ik aankomende twee weken. Wel erg interessant deze hoofdstukken, zeker nu tijdens mijn afvallen.
Zaterdag avond gingen we eten bij de pizzaria in de stad met mijn ouders. Het was er rustig dus vroeg de kok aan Noah of hij het leuk vond om mee te helpen onze pizza's te maken. Hij vond het geweldig, en ze waren super lekker.
Het resultaat. Boven mijn calzone gebakken, onder Robert zijn vlees pizza belegd door Noah.
Zondag vierden wij de verjaardag van Robert en hadden we het hele huis vol. Super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Door alle drukte voelde ik mij 's avonds niet helemaal lekker en ben ik voor mijn doen op tijd op bed gegaan.

Q: Hoe was jou week en welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.