maandag 15 april 2013

DailySilSil - Week 15

Mijn week was booming. Veel school , examen , sporten en natuurlijk ben ik ook met de site bezig geweest. Ik merk echt dat ik naar de vakantie toe aan het werken ben, want daar kijk ik echt een beetje naar uit. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag.


Maandag heb ik een les steps gedaan op de sportschool. Jongens wat heb ik dat toch gemist. I love it en ga nu echt wekelijks heen! Ik denk echt dat mijn all time favoriete sport/bezigheid steps is!
Ik kon het niet laten en moest toch even langs de Sephora. En je raadt het al.. Dikke leuke kortingen. Ik ga één dezer dagen nog even een keer heen om te kijken of er nog iets leuks te vinden is.
Ik vind Qiriness een heel fijn merk en dit masker was ik een beetje vergeten. Hij lag al een lange tijd in de kast.  Zonde eigenlijk, want hij is heerlijk voor 's nachts als over night masker.
Ik ben sinds een week met de 30 day shred bezig. Het is zwaar maar het geeft mij een erg goed gevoel natijd en ik merk het niet echt in gewicht, maar wel in cm.
Ik hoorde op het nieuws dat Sinterklaas dit jaar in Groningen komt voor zijn intocht. Super leuk voor Noah natuurlijk en daar plaatste ik een tweet online. De volgende dag kreeg ik van meerdere mensen het bericht dat ik op de site van RTV Noord stond.
Een paar weken geleden kreeg ik een leuk bakje met bloembollen er in.. Het was nog een verrassing wat het zou worden. Uiteindelijk werden het deze mooie roze bloemen.
Ik was even snel naar de action geweest en nam een paar kleine dingen mee. Ik vond het niet interessant genoeg voor een video shoplog, dus plaatste ik een Instagram Action shoplog. Ik heb afgelopen woensdag een sollicitatie gehad voor mijn stage voor volgend jaar en ben aangenomen. Ik ga stage lopen bij een schoonheidssalon tegenover de action. Lekker makkelijk dus.
Ik kan de aankomende tijd weer pijn lijden. Ik kreeg vorige week al een epileer apparaat, maar deze week kreeg ik ook nog één van Braun. Nou ik ben erg benieuwd.
Het gebeurt regelmatig dat ik perspakketjes krijg met daarin een totaal verkeerde kleur foundation (of BB-cream ) Daar kan ik zelf helaas niks mee, maar nu heb ik een kennis/vriendin gevonden die het gaat proberen. 
klaar om naar de sportschool te gaan. Ik ben echt zo'n saaie miep die bijna altijd zwart draagt. I love the basic black.
Lekker bakkie fruit na het sporten. Het ziet er dus een beetje kaal en saai uit zo op de foto, maar het is een banaan en appel.
Donderdag had ik mijn examen shiatsu. Super spannend, maar ik heb mijn examen gehaald. Wat was ik opgelucht. Ik ben vanaf nu gecertificeerd shiatsu masseuse.
Ik vind altijd tientallen swatch foto's op mijn telefoon. Ik zou er eigenlijk vaker wat mee moeten doen.
 Vrijdag was het juffendag op school. Noah mocht dus verkleed naar school en na school wilde hij zijn spiderman pak niet meer uit. Dus hup naar het winkelcentrum met spiderman.
In de trein naar mijn broertje. Hij is afgelopen zaterdag 19 jaar geworden. Noah geniet altijd in de trein.. Beetje naar buiten kijken, spelletje op de Ipad enz.
Bij mijn ouders wilde ik eigenlijk geen gebak, maar mijn vader had zo'n lekkere monchoutaart gemaakt dat ik gewoon even moest proven. Dus mijn vader sneed echt een mini puntje voor mij af. Mijn duim staat er naast ter vergelijking hoe groot het stukje taart was. gewoon puur voor het smaakje.
 Omdat mijn moeder en ik niet alle vettige en calorievolle hapjes wilde maakte mijn moeder deze snelle spinazie quiche. Super schattig in die hart vormpjes.
Ontplofte bont kat van mijn ouders ligt heerlijk te zonnebaden voor het raam.
 Kijk dan hoe heerlijk culinair het er uit ziet! twee spinazie quiches en een heerlijk stuk zalm.. Ik heb genoten! Thanx mams, je bent de beste kok die ik ken!
OMG nog meer liefde van mij aan mijn moeder.. Omdat ik het zo druk heb de laatste tijd kan ik helaas niet even snel gezellig naar mijn ouders om met ze naar Duitsland te gaan. Dus mijn lieve paps en mams doen het nu soms voor mij. Zo had mijn moeder hier voor mij een aantal P2 Sand Style polishes. Ik ga ze snel swatchen voor jullie, want ook al zijn ze alleen in Duitsland verkrijgbaar, ze zijn het laten zien waard.
Perfecte zondag ochtend beleg voor op een afbak broodje. Gerookte zalm en de beste krabsalade EVER! Hij is van de Aldi, en ik heb door de jaren heen al zoveel verschillende geprobeerd maar kom toch elke keer op deze terug.
18+ perspakket. Mensen willen nu spontaan helpen met testen!
Ik heb deze super leuke pip studio make-up bag binnengekregen. Ik vind hem super cute en onwijs handig voor mijn mini break naar Newcastle volgende week.

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou aan?Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.