maandag 22 april 2013

DailySilSil - week 16

Goedemorgen vanaf de boot ergens op zee. Ik ben een weekendje weg om lekker te ontspannen. Hierdoor zijn de zaterdag en zondag niet bij deze Dailysilsil. Wel heb ik een hele afwisselende week gehad, dus veel verschillende foto's met erg vele leuke dingen. 

 Het begon maandag ochtend al lekker. Noah naar school gebracht en ik had nog een paar uur om te leren voor mijn tentamen die ik die middag zou hebben. Nou concentreren kon ik niet echt, want deze meneer begon onwijs veel lawaai te maken met boren e.d.
Ik besloot op de fiets naar school te gaan. Mijn opleiding zit echt aan de andere kant van de stad , dus hop 7 km heen en weer 7km terug. 
 Na mijn tentamen kwam ik langs de Oriental Express. Hier kwam ik vroeger wel eens, maar was er nu al wel een jaar niet meer geweest. Het is echt een supermarkt ala Jumbo, met alleen maar oriëntaals eten. Love it, en best wat lekkere dingen mee genomen.
Dit dametje lag pontificaal op mijn bed. Uiteindelijk toch maar haar aan de kant geschoven.
Ook afgelopen week was ik weer een aantal keer in de sportschool te vinden.
Nieuwe lekkere snack ontdekt. Yoghurt met aardbeien en een klein beetje walnoten.Noah vind het ook onwijs lekker en eet lekker met mij mee. 
Nagels weer eens leuk versierd met de nagellak stickers van Sephora. Ze blijven mijn favoriet!
Oei, Soms gebeurt dit als je een filmpje stil zet. Not so charming, maar ach iedereen trekt wel eens een raar gezicht.
Woensdag was het vroeg, erg vroeg! Ik moet om 06.45 de trein hebben, dus echt vroeg uit de veren en op naar Amsterdam.
Omdat ik natuurlijk weer wat laat was en echt moest rennen naar de bus , vergat ik mijn ontbijt. Dus dan maar een broodje en een thee in de trein!
Omdat ik dus wat te laat was had ik geen tijd om mij op te maken, dus dat maar in de trein gedaan. Hier zie je bijvoorbeeld ook dat ik echt nog een 'kaal' oog heb.
En tadaaaa... Na ongeveer 15 tot 20 min. wat mijn look klaar. Ik merk wel dat ik in de trein toch wat langer bezig ben. Zeker met mascara en eyeliner, want dat is wel lastig in de trein.
Ik ging naar Amsterdam omdat ik bij Sanoma een Media Parade had. Het was een erg leuke en leerzame dag. Zo was ik die dag samen met Tim, Aranka, Helen en ook Cynthia die zelf ook preker was.
Tijdens de lunch pauze even genieten van een Cola Light met de leuke Marc Jacobs! Ik wil die flesjes nog echt hebben!
Ik vond het een erg leuke dag bij Sanoma, en na tijd ging ik met Helen nog naar een open dag bij een persbureau.
Bij het persbureau van Thijs Willekes. Het is voornamelijk veel fashion, maar ze hebben o.a. ook tweezerman, BE cosmetics, Alessandro en meer. 
Ook werd ik er nog eens opgemaakt door de BE producten. Ben ik er enthousiast over? nee niet echt, leuk hoor maar niet speciaal. 
In de trein terug. Beetje gaar van de mega lange dag. Wel ben ik erg blij met mijn nieuwe ketting gekregen bij de media parade en ter introductie van blog today.
Afgelopen week passeerde ik de 1000 instagram volgers. Super leuk en iedereen bedankt die mij volgt. 
Er zat een leuk klein  presentje van Kruidvat bij de post. Voor sommige voordeelkaarthouders blijkbaar. Ik vind zulke mini mascara's altijd onwijs leuk en handig.
Hier zitten Aranka, Helen, Tim en ik te wachten. En wat zijn we ook 2013, allemaal met de telefoon in de hand LOL.
Ik vind deze photoboot foto's echt geweldig. Elke keer als ik er naar kijk moet ik lachen! Vooral Aranka en ik hebben een partijtje lol gehad met zijn tweeën.
Ik ben bezig geweest met mijn Koninginnedag look en vroeg of jullie hier een tutorial van wilde zien. Iedereen zei ja, dus die gaan jullie zeker nog zien.
Hier nog een laatste foto met ons viertjes. Deze is gemaakt door een fotografe die ons graag op de foto wilde hebben.
Vrijdag middag quality time met de allerliefste jongen van de hele wereld. Wat hebben we een gezellige middag gehad.
Jullie konden het artikel met de Holografische Hema lakken terug zien. Ik vind ze erg mooi en deze heb ik op mijn nagels nu ik in Newcastle ben. 

Dit keer geen zaterdag en zondag. Deze komen zeker nog, maar ik ben nu in Newcastle zonder internet. 

Q: Hoe was jou week? Welke foto vind jij het leukst? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.