maandag 29 april 2013

DailySilSil - week 17

Deze week is de DailySilSil wat langer dan normaal. Er zijn nog een aantal foto's van New Castle bij, en ik heb een hele leuke week gehad met veel verschillende activiteiten. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag met Noah, de site, High Tea, boottocht, sushi eten en nog veel meer. 

Op zaterdag gingen mijn moeder en ik met de auto richting IJmuiden. Het was heerlijk weer en daardoor vind ik het altijd heerlijk om in de auto te zitten. Een goed begin van ons weekendje weg.
De boot van DFDS stond al klaar om te vertrekken. Ik ben ooit vroeger als 10 jarig meisje op zo'n boot geweest. In mijn beleving was de boot toen veel groter en daarom vond ik in eerste instantie het formaat wat tegenvallen. Nou geloof mij, eenmaal aan boord heb je wel door hoe groot dat ding is.
Dilemma nummer 1, hoe ga ik daar boven slapen. Uiteindelijk hebben we het heel makkelijk opgelost en ben ik met het matras op de grond gaan slapen. Nou ik heb heerlijk geslapen
Het eten op de boot was O.K. , maar was niet echt geweldig. Onwijs veel was echt super scherp en het was allemaal niet indrukwekkend klaar gemaakt. Mijn moeder en ik waren er al snel over uit dat als we dit nog een keer doen, we dan geen eten bij het arrangement in nemen. Je kunt namelijk veel goedkoper lekkerder eten krijgen.
 Net buiten Newcastle zijn we naar winkelcentrum Metro Centre geweest. Een onwijs groot winkelcentrum waar je heerlijk kunt shoppen. Wat mij heel erg op valt in Engeland is dat er overal browbars zijn. Super goedkoop en ze leveren top werk!
Natuurlijk heb ik onwijs veel geshopt bij o.a. Primark en Boots. Ik ga binnenkort de shoplog opnemen.
Toen we terug kwamen in Nederland wilden we naar de zwarte markt in Beverwijk. We waren vergeten dat het maandag was en dat de zwarte markt helemaal gesloten was. Omdat we toch al in het westen van het land waren besloten we naar Amsterdam te gaan. Gezellig shoppen op de albert cuypmarkt. We begonnen met een heerlijke yoghurt smoothie. Ik had een met Mango, kokos en banaan, hij was echt goddelijk.
Gezellig samen met mams. Jaren geleden waren we ooit eens in een foto hokje geweest. Nu vonden we het wel weer eens tijd en hebben we echt zitten gieren en brullen in een hokje. Wat een ramp in zo'n klein ding :D
Ik zag ineens een stand met Churros op de albert cuyp. Ik heb dit vorig jaar eens gehad en vond het heerlijk.  Ik had er al een paar maanden zin in, maar zag ze nergens. Nu zag ik ze staan en heb ik een heerlijke portie genomen.
Deze foto maakte mijn moeder van mij op de boot tijdens zonsondergang. 
Mijn moeder bleef die nacht bij ons slapen. Ik moest eest in de ochtend naar school, maar mijn moeder kwam mij ophalen en zijn langs Ikea gegaan voor een paar kleine dingen. Aangezien ik nog niet geluncht had heb ik een kindermenu genomen. Altijd lekker zo iets!
Woensdag zat ik weer in de trein voor een dagje Amsterdam. Op de heenreis ben ik vooral met de site bezig geweest. Altijd handig dat Wifi in de trein.
Ik had van The Body Shop een heerlijke High Tea die echt onwijs goed verzorgd was. Het was erg gezellig en interessant.
Ze hadden een heerlijke thee doos met verschillende soorten thee. 
Gaston Kennedy is een leverancier uit Peru die zijn verhaal kwam doen over het begin tot eindproduct van de Brazilian Nuts.
De mooie zaal waar iedereen verwacht werd voor de High tea.
Deze foto maakte Vera van mij. Ik was hier druk aan het fotograferen. 
Dit is de foto die ik maakte op het moment dat Vera een foto van mij maakte. Dit was onze High Tea standaard vol met lekkers. Ik heb echt zo onwijs veel laten staan omdat het gewoon te veel was.
Heerlijke sandwich met lekkere beleg. Echt typisch High Tea!
Deze foto is ook door Vera gemaakt. Je ziet mij hier lopen in mijn nieuwe jurk met mijn rechte haren. Best raar om mijzelf zo van achteren te zien :D
Na de high tea kregen we nog als verrassing een boottocht over de Amsterdamse grachten. Super leuk natuurlijk.
Daarna door naar Kiehl's waar we een presentatie kregen over twee nieuwe producten. We werden bij binnenkomst verrast met heerlijke sushi.
Ook stonden er super schattige mini cupcakes klaar om opgegeten te worden.
We kregen van Kieh's  een persentatie over de huid. Erg leuk om weer eens een beetje een opfris lesje te krijgen. Ik heb dit natuurlijk allemaal al gehad tijdens mijn opleiding, maar altijd leuk om een beetje opgefrist te worden.
Een van mijn nieuwe tuniekjes die ik in Amsterdam kocht. Ik ben er zo onwijs blij mee. Ik kreeg al direct veel vraag over waar de jurk vandaan kwam. Hij komt uit een boetiekje in Amsterdam.
Mijn Queensday look van dit jaar. 
 Ik had het Action Budget Blush artikel er meer voor extra bij, maar er werd zo leuk en massaal op gereageerd! Het zijn echt aanraders, hier zie je het artikel.
Mijn moeder heeft weer een super leuke DIY gemaakt.  Mijn moeder vertelt heel leuk en makkelijk stap voor stap hoe jij het zelf kunt maken. Het artikel lees je hier.
 Noah en ik slapen op dit moment bij mijn ouders. Noah vind het super gezellig, mijn moeder en ik kunnen samen lekker bezig, en Robert kon helaas niet mee omdat hij moet werken en dit weekend moest meehelpen met het houten huis (initiatief voor het stop aids now doel)
Bij mijn ouders werd ik wakker gemaakt door deze tijger. Snipper de kat van mijn ouders houdt echt van knuffelen.
De nieuwe Catrice collectie in Duitsland. Volgens mij komt deze niet naar Nederland.
 Ik sluit deze week af met deze geweldige tekening. Noah heeft deze op de Ipad gemaakt. Ik vond hem echt geweldig! Noah zei : Kijk dit ben ik... met vingers en tenen en al.

Q: Hoe was jou week? Welke foto vind jij het leukst?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.