zaterdag 6 april 2013

Essence Floral Grunge Nagellak

Once upon a time there was the Shine , the Pearl , the Suede , the Matt and the Rough. Het is net een soort sprookje met vijf verschillende figuren. Zeker als je de naam van de collectie hoort, Floral Grunge. Het is een collectie die twee uitersten opzoekt en hierdoor is er een collectie die de zoete zachte kleuren heeft en de funky donkere kleuren. Kijk mee naar de swatches van vijf verschillende kleuren met vijf verschillende finishes.

01 Be Flowerful is een pastel roze kleur die best wel wat pit heeft. Hij heeft als finish een hoogglans effect. Zeker een leuk kleurtje voor de lente.
02 Lily Bloom is een sneeuw wit kleurtje met hele mooie kleine shimmetjes er in. Het heeft hierdoor een pearl finish wat ik persoonlijk wel leuk vind.
03 Grunge me tender! Dit kleurtje vind ik erg gaaf. Hij is mintgroen van kleur en heeft kleine shimmer er in zitten. Verder heeft hij een suede finish, maar dit vind ik een beetje tegenvallen bij dit lakje. Maar mooi blijft hij zeker.
04 Madly Purpled is een lila paarse kleur met een kleine shimmer er in en een matte finish. Ik vind hem persoonlijk meer semie matte / suede. Ik vind hem hem erg leuk voor de lente!
05 Black to the roots vind ik het minst interessant van de vijf. Het is een zwarte kleur met wat zilveren glitters er in. Nee niet echt mijn ding helaas.
Over het algemeen vind ik het een leuke collectie met leuke lakjes. Wel had ik er iets meer van verwacht en had ik gehoopt dat ze iets specialer zouden zijn. 

De Essence Floral Grunge Nagellakken liggen vanaf deze week in de winkel voor €1,89.

Q: Wat vind jij van de collectie en welke is jou favoriet?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.