vrijdag 5 april 2013

Gosh Spring/Summer Multireview


Vorige week lazen jullie mijn verslag van het Spring/Summer event van Gosh en nu is het tijd om de producten met jullie te bespreken! Stiekem heb ik nog nooit een oogschaduw van Gosh gebruikt en was ik vooral verknocht aan de nagellak en de lipproducten van het merk. We zullen zien of deze producten binnenkort niet meer uit mijn favorietenlijstje weg te denken zijn!


Doordat de producten tijdens het event gebruikt zijn, zijn ze niet allemaal puntgaaf. Hiervoor begrip!


2 nieuwe quattro eye shadow paletten
Als eerste twee grote producten, de quattro's met vier prachtige tinten. Er is een groene variant, Q56 Green Valley en een paarse variant Q57 Tempting Purple. De tinten bevatten allemaal een shimmer. Gebruiksadvies is om ze tegelijk aan te brengen, of slechts een paar tinten naast elkaar te gebruiken. Blenden is geen probleem met deze fijne textuur.

Mocht je van koele kleuren houden, dan is het paarse palette écht iets voor jou. Zelf vind ik het paarse palette echt heel mooi, maar vind ik koele kleuren iets minder mooi op mijn ogen. De pigmentatie is zoals jullie zien echt megagoed. Dit geldt ook voor het groene palette, die iets meer mijn ding is, maar waarmee ik zeker moet opletten doordat het toch de roodheden wat meer accentueert. Opnieuw een goede pigmentatie! Deze kleuren gebruik ik gewoon droog op de oogleden en de textuur is perfect te blenden. Ze voelen ook heel romig aan. Ik ben enthousiast!2 nieuwe matte duo eye shadow paletten
Aan de collectie worden de 008 Dusty Purple en 007 Blue Jeans, matte duo eye shadow paletten toegevoegd. Met de twee kleuren in het palette is een prachtige ooglook te maken, zonder glans, want in de zomerzon shine je al zoveel. Met deze producten zal Silja jullie binnenkort een look laten zien!


2 nieuwe matte natural blushes
Twee prachtige blushes, 42 Melon en 43 Flower Power, zijn kleuren die perfect zijn voor de zomer. De blushes bevatten veel pigment, waardoor het aanbrengen niet te moeilijk is. De textuur is heel fijn, maar niet te poederig.

Ik ben zelf heel gelukkig met deze blushes. De oranje is zoals je ziet echt heel subtiel, en ik ben bang dat deze niet goed uitkomt, zeker doordat er geen shimmer inzit. De roze is echt wel goed gepigmenteerd, voor mij een hele mooie kleur blush, die net die positieve draai aan een look geeft. De oranje zou ik echter laten liggen, maar de roze vind ik verrassend mooi!BB-Cream
De BB-cream kennen jullie vast al, maar ook deze is nog even getest. De kleur is voor mij helaas iets te oranje, (02 Beige), en hoewel dat bij de feestdag aan het eind van deze maand past, ga ik jullie dat toch niet laten zien. De dekking is trouwens fantastisch, nog nooit zo goed gezien bij een BB-cream! Het mag een klein wonder heten dat ik positief ben over een BB-cream, want dit is de eerste die voor mij goed genoeg is. Binnenkort maar even in de winkel kijken naar de lichtste kleur!


Lipproducten
Voor een langdurig effect en een intense glans zijn deze lipproducten van Gosh perfect. Of ik een lipgloss zou willen dragen terwijl ik op het strand lig te zonnen, daar ben ik nog niet over uit. Een goede vervanger zou dan een lipmarker zijn. De lipmarkers vind ik echt heel fijn, hoewel je wel een beetje moet uitkijken met uitdroging van je lippen en zeker in de zon. De lipgloss plakt een beetje te veel, maar is wel mooi gepigmenteerd! De bruine gloss en lipmarker zijn overigens niet bruin op je lippen, maar pakken uit als een fijne nudekleur. De roze kleur is echt knal; durf jij hem aan?


Zelf ben ik heel erg blij  met de groene quattro, de roze lipmarker en de roze blush. Dit vind ik echt een hele zonnige combinatie. De groene quattro kan eigenlijk altijd wel, en dat maakt hem veelzijdig. De BB-cream ga ik dus nog aanschaffen in een lichtere tint!

Welke producten van Gosh wil jij deze zomer zeker weten aan je stash toevoegen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.